Răsfaţă-ţi simţurile şi sărbătoreşte iubirea cu cosmetice bio de la Weleda!

Rasfata-ti simturile de valentine;'Luna dragostei, februarie, poate să ne fie atât prieten, cât şi adversar. Vremea înşelătoare şi schimbările din mediu afectează nu doar fizicul, ci şi psihicul. Pielea poate deveni ternă şi lipsită de viaţă în această perioadă, iar cea mai bună îngrijire este cea cu produse naturale şi organice. Produsele pure, ce stimulează activităţile de autoreglare şi autoregenerare ale pielii, sunt foarte compatibile cu epiderma noastră, iar noi şi cei dragi nouă merităm îngrijirea cea mai sănătoasă şi eficientă oferită de natură. Iată de ce vă propunem să alegeţi cosmeticele cu adevărat naturale de la Weleda. Realizate din ingrediente veritabile, naturale şi atent selecţionate, acestea pot fi o surpriză plăcută şi utilă pentru toţi cei dragi şi un gest frumos de a vă exprima dragostea şi grija pe care le-o purtaţi!
Şi pentru că majoritatea aşteptăm cu nerăbdare ocaziile speciale pentru a ne pune dragostea în valoare, de Valentine’s Day şi Dragobete surprindeţi-vă iubitul sau iubita cu produse bio de îngrijire create special pentru ritualul zilnic de înfrumuseţare!

În funcţie de tipul de ten, pentru ea puteţi alege Crema facială cu migdale (ten uscat/sensibil), Crema hidratantă cu migdale (ten normal/mixt) sau Laptele demachiant cu migdale (ten uscat/sensibil), iar pentru el, Crema de ras şi Aftershave Balsam, toate de la Weleda. Pe lângă faptul că pielea va fi foarte bine îngrijită şi protejată, ei se vor simţi minunat la fiecare utilizare, datorită aromelor proaspete naturale!

Pentru ea:

Laptele demachiant delicat cu migdale este numai bun pentru începerea ritualului de îngrijire facială prin curăţarea şi tonifierea pielii. Textura cremoasă bazată pe principiile uleiurilor de migdale şi de sâmburi de prune, îndepărtează impurităţile din adâncul porilor fără a irita pielea. Dedicat protejării tenului împotriva uscării, acest lapte demachiant se aplică dimineaţa şi seară pe faţă, gât şi decolteu. Preţ: 53 lei.

Crema facială cu migdale calmează, revigorează şi hidratează pielea feţei, fiind special creată pentru soluţionarea problemelor tenului normal şi mixt. Uleiul organic de migdale stimulează stratul protector al pielii, reduce iritaţiile şi roşeaţa şi ajută la refacerea echilibrului lipidic natural al acesteia. Datorită ingredientelor naturale pure care o compun, aplicată dimineaţa şi seară pe faţă, gât şi decolteu, Crema facială cu migdale Weleda acţionează cu succes şi ca bază pentru machiaj. Preţ: 79, 90 lei.

Tenul sensibil şi cu tendinţă de uscare are nevoie de atenţie şi îngrijire constantă. Crema hidratantă cu migdale pentru ten uscat conţine ulei de migdale, ulei rafinat de sâmburi de prune şi substanţe naturale hidratante menite să amelioreze iritaţiile şi senzaţiile de întindere a pielii. Potrivită chiar şi pentru piele hipersensibilă, crema bogată de zi şi de noapte protejează pielea de atacul vremii schimbătoare şi de capriciile mediului neprielnic. Pielea îşi va recăpăta echilibrul natural sub efectul regenerator al cremei care poate fi folosită şi ca bază pentru machiaj. Preţ: 79, 94 lei.

Pentru el:

Gama pentru bărbierit de la Weleda garantează o piele frumoasă şi sănătoasă, datorită substanţelor naturale atent selecţionate şi a reţetelor adaptate nevoilor pielii masculine. Acestea nu sunt destinate doar bărbieritului, ci şi îngrijrii tenului în general.

Cremă de ras Weleda formează o spumă cremoasă uniformă, care permite un bărbierit delicat şi în acelaşi timp îngrijeşte pielea iritată, datorită extractului de panseluţe, laptelui de capră şi laptelui de migdale. Glicerina, uleiul natural de măsline şi grăsimea de cocos oferă tenului hidratarea de care are nevoie şi facilitează alunecarea lamei de râs pe suprafaţa pielii. Şi pentru că produsul nu conţine aditivi şi parfumuri sintetice, mirosul plăcut al acestuia este oferit de amestecul de uleiuri eterice naturale. Preţ: 34, 90 lei.

Utilizarea Balsamului după ras de la Weleda, este mai mult decât indicată, deoarece calmează pielea iritată, oferindu-i o senzaţie de prospeţime şi catifelare. Extractele de musteţel şi smirnă îngrijesc tenul uscat, respectând echilibrul său hidro-lipidic, iar gelul răcoritor şi hidratant de aloe vera, împreună cu uleiul de jojoba din compoziţia balsamului, protejează pielea, aceasta devenind fină şi catifelată. Creat pentru utilizarea zilnică, Balsamul după ras are un parfum plăcut, natural, obţinut din uleiuri esenţiale de lămâie şi salvie. Preţ: 84, 90 lei.

Produsele Weleda sunt testate dermatologic şi nu conţin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi şi parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Produsele sunt testate clinic şi nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Ele sunt produse în Germania, la Schwäbisch Gmünd, în apropiere de Stuttgart.
Produsele Weleda pot fi achiziţionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Help Net, dar şi din magazinele naturiste şi online, din toată ţara (MioBio, Naturalia, Napati, Biobunatati, etc). Aflaţi mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.

Despre Weleda

Orientată către viitor, dar cu mulţi ani de experienţă în spate, modernă, păstrându-şi însă tradiţia antropozofică, Weleda crează produse medicale şi de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura. Weleda a fost înfiinţată în anul 1921, ca laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale şi produse complete de îngrijire a corpului! Pentru informaţii suplimentare vizitaţi-ne pe www.weleda.com.ro şi www.weledababy.ro.

Leave a Reply