sunt parinte singur

Relații fericite, familii fericite #7 – Sunt părinte singur

București – 6 Mai 2014 – va avea loc cea de-a 7-a întâlnire dedicată celor care doresc să învețe să comunice relațional și eficient, în familiile lor – prin metoda ESPERE® – metodă creată de Jacques Salomé.

Ediția din luna mai va avea ca temă principală dificultățile prin care trec părinții singuri dar vom aborda și alte teme generale, legate de relațiile de cuplu și cele de părinți, cât de mult reușim să diferențiem rolurile noastre și cât de cum reușim să comunicăm copiilor toate acestea.

Pentru cei care au trecut printr-o separare sau divorț s-ar putea să întâmpine dificultăți, cum ar fi:

–       copilul vrea să îi aibă pe amândoi împreună?

–       deși poate nu mai vrei să îți vezi fostul partener, totuși este părintele copilului tău

–       unul dintre voi îi îndeplinește copilului toate dorințele în timp ce celuilalt îi revine sarcina educației?

–       ”șantajul” pe care îl face copilul – dacă nu faci asta, ma duc la mami/tati!

–       Cum îi spun copilului că am o nouă relație?

De asemenea, este important pentru toți, ca părinți, să putem înțelege, diferenția și comunica diferit nevoile și dorințele noastre atunci cand este vorba de rolurile (părinte, profesionist, prieten etc) sau de relațiile din viața noastră (de cuplu, de părinte, profesionale, prietenie etc).

Îi invităm într-o sesiune de comunicare relațională prin Metoda ESPERE® pe toți cei care întâmpină dificultăți în a gestiona relațiile cu foștii parteneri atunci când este și un copil în familie și de asemenea pe cei care vor să învețe mai bine să își armonizeze relația de cuplu cu cea de părinte.

Cu cine?

Claudia Jimeno BeltranClaudia Jimeno Beltran  – trainer și consultant în supervizare, în comunicare relațională în Metoda ESPERE®, trainer și moderator de grupuri de dezvoltare personală, psiholog și specialist în tehnica TIPI.

Evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția # – Sunt părinte singur – va avea loc în data de 6 Mai 2014, de la 18.30 la 20.30, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.

Prețul biletului: 40 de lei pentru plata în avans și 50 de lei –  la eveniment. Pentru înscrieri accesați AICI.

Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer, Urbankid.ro și Macmackids.ro.

Parteneri media: Hotel Capital Plaza, Getlokal.ro, English Kids Academy, FasTracKids, Body Mind Spirit Festival, Cursuri pentru copii, Catchy.ro, Ghidul de sanatate, Gradinita Bambi Step by Step, Editura Mac Mac, Revista Tango, Bebelu.ro, B24Kids.

Leave a Reply