Sesiune de catharsis parintesc

Atelier Catharsis

“Daca chiar vreti un tur al celor mai negre impulsuri ale voastre, atunci faceti copii; si asta va va pune in legatura cu cele mai incontrolabile si regretabile impulsuri ale voastre.” spune Michael Thompson.

Multi dintre noi, cel mai probabil, ne regasim in spusele de mai sus. Iar emotiile, de toate felurile, sunt normale si necesare pentru a avea un echilibru emotional. Ca parinti insa, atunci cand vine vorba de furie, tristete, iritare, irascibilitate, tindem sa avem un grad mai mare de autocontrol si sa le exprimam mai putin sau mascat. Dar, pentru a ne pastra echilibrul emotional, este nevoie ca aceste emotii sa fie exprimate, traite, recunoscute.

Tocmai de aceea, dragi mamici si tatici, va oferim un atelier experiential, un loc si un timp doar al vostru, in care sa va exprimati si eliberati emotiile, sa va descarcati toata tensiunea acumulata, pentru a regasi echilibrul si resursele necesare si a oferi apoi si mai multa dragoste, intelegere si rabdare .
Vom face toate acestea prin intermediul exercitiilor ghidate de invitata noastra speciala, actrita Oana Radu.

Nu va spunem mai multe, ci va asteptam sa experimentati sambata, 23 noiembrie, ora 14.00, timp de o ora. Locatia este Crayon Club(Intr. Mieilor, nr.17-21, sector 2), iar limonada inclusa!

Asteptam inscrierile voastre pe adresa euparinteghemotoc@gmail.com sau la numerele0721254119, 0744831508.

PS: de data aceasta va asteptam fara ghemotocii mici.

Leave a Reply