Skoda Romania – printre primele 10 cele mai bine vandute masini in 2013

skodaSkoda este un brand ce se remarca atat pe piata locala, cat si pe piata mondiala prin siguranta pe care automobilele sale o ofera, confort, dar si datorita unui echilibru intre calitate si pret. Anual, sunt produse si exportate in jur de 700.000 de automobile Skoda in peste 100 de tari.

Desi in ultima perioada statisticile arata faptul ca cererea de masini este in scadere, Skoda Romania reuseste sa isi tine totusi clientii aproape. Soferilor li se ofera posibilitatea de a achizitiona fie o masina noua, dar si una second hand, cu sau fara finantare. Aflata sub incidenta Porsche, importatorul general pe piata locala, Skoda Romania ofera celor care isi doresc sa achizitioneze un autoturism nou oferte avantajoase de finantare. Iar acesta poate fi un alt motiv pentru care Skoda se afla in topul preferintelor romanilor.

Skoda Romania aduce la inceputul lui 2013 un nou model Skoda Octavia, plasandu-l in primele 4 pozitii printre cele mai bine vandute masini. In decursul lunilor ianuarie si februarie, Skoda Romania a reusit sa creasca vanzarile noului model cu un procent de 23%, masina fiind achizitionata in numar de 518 unitati. Alaturi de Skoda Octavia, modelul care a reusit sa isi fidelizeze clientii romani ramanand una dintre cele mai apreciate autoturisme din tara, printre modelele de masini cel mai bine vandute pe piata din Romania se mai numara si Dacia Sandero, Renault Clio sau Hyundai i20.

Siguranta, fiabilitatea, confortul si pretul accesibil plaseaza compania printre primele in randul vanzarilor inregistrate la inceputul acestui an. Din acest punct de vedere, pare ca 2013 nu este un an cu ghinion pentru producatorul ceh, acesta debutand cu optimism pe piata din Romania.

Leave a Reply