Tabere de Vară

Taberede Vară 2014

Asociația de Binefacere Sfânta Iustina din cadrul Mănăstirii Mărcuș (Sat Mărcuș, Jud. Covasna – 27 km N-E de Brașov), organizează și în vara aceasta 7 tabere (pentru tineri cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani).

Programul taberelor, se desfăşoară pe durata a șase zile (luni-sâmbătă), cuprinzând activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, jocuri de comunicare, de dezvoltare personală, activități de team-building, activități de autocunoaştere, teatru improvizat, film tematic, rugăciunea de dimineaţa și seară, drumeţii pe trasee montane și o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice și de îndemânare.

Orice tânăr ar trebui să se bucure de vară
iar participarea într-o tabără oferă o experienţă de neuitat !

La cerere putem facilita tabere tematice pentru grupuri organizate pe teme ca: dezvoltare personală, managementul voluntarilor, managementul proiectelor, team-building, ș.a. Pentru orice detalii suplimentare puteți să ne scrieți sau suna cu mare încredere.

Informaţii și înscrieri legate de taberele de tineret se pot obţine pe site-ul www.taberenationale.ro, www.facebook.com/taberedevara, e-mail: savaflavius@gmail.com, telefon 0748/338 375.

Vă așteptăm cu drag !

Cu respect !
Flavius Sava

Leave a Reply