Ultima editie La Ceai cu Mamici din aceasta vara

Pe 31 Mai, incepand cu ora 11.00, la Elefantelul curios sarbatorim 1 Iunie in avans. Va asteptam sa petrecem in familie (mamici tatici pitici si bunici) Ziua Copilului dar sa discutam si despre vacantele ce ne asteapta in vara aceasta, in cadrul celor 4 evenimente intr-unul singur, pe care vi le-am pregatit.

Asadar vom avea:

  • informatii si discutii despre vacanta cu bebe si cum putem calatori cu bebe astfel incat sa ne bucuram de momente perfecte. Toate acestea ne vor fi oferite de Adriana si Minicălătorii în trei
  • intalnire Baby Start alaturi de prietena noastra Lidia si Cursuri Bebelusi (pentru piticii sub 1 an, insotiti de un adult)
  • sesiune Senzory Playdate impreuna cu Carmen si Acorns Training Centre (pentru piticii peste 1 an, insotiti de un adult)
  • targ pentru adulti dar si pentru copii – toate detaliile privind participantii dar si surprizele pe care le veti gasi aici le vom anunta in cursul zilei de maine

Inscrierile se pot face pe adresa ioana@go-big.ro iar costul participarii pentru intalnirea La Ceai cu Mamici sau pentru oricare dintre intalnirile de joaca este de 35 de lei in avans prin transfer bancar sau 45 de lei in ziua evenimentului. In baza biletului fiecare mamica va beneficia de o bautura si va participa la tombola mamicilor cu premii de la partenerii nostri.

In plus, va rugam ca odata cu prezenta voastra la acest eveniment, sa luati cu voi si cu 1 kg de haine si / sau jucarii pentru a putea aduce un zambet si o zi frumoasa si altor copii!!!

  • orice mamica cu bebe in burtica, aflata la prima editie, va primi un cadou surpriza din partea La Ceai cu Mamici
  • pentru mamicile ce vin insotite de o alta prietena (aflata la prima editie) avem o reducere de 10 lei la plata biletului
  • pentru mamicile loiale, fiecare a 5-a participare este gratuita

One thought on “Ultima editie La Ceai cu Mamici din aceasta vara

Leave a Reply