Viata de cinefili continua si dupa ce ati devenit parinti!

Un nou membru al familiei nu inseamna izolare de prieteni si familie si vizionarea filmelor cu patura-n cap si sonorul la minim, in speranta ca nu se trezeste bebe.

Baby cinema, un concept in crestere in strainatate – e in sfarsit si in Romania. Este simplu: luati bebelusul cu voi la film, fara sa fiti conditionati de o bona sau alt ajutor pentru a va simti bine. Happy Cinema si Asociatia SAMAS – Sanatate pentru mame si sugari – va propun o experienta inedita, o data pe luna, incepand cu 17 iunie 2017, o proiectie de film si un spatiu “echipat” pentru nevoile intregii familii.

În cadrul acestui program, parintii se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în conditii speciale: sonorul filmului va fi diminunat, in sala luminile nu vor fi complet stinse, nu vor rula trailere si reclame.
Atmosfera prietenoasa si calma din cinema ii va face pe noii parinti sa scape de stres si sa se relaxeze la cinema. In plus, cinematograful va fi dotat cu mese si consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele), iar pe timpul evenimentului va exista un spatiu special pentru alaptare in lounge-ul cinematografului. In cazul in care copiii mai mari nu vor sa stea in sala, vor fi bineveniti alaturi de unul dintre parinti la locul de joaca din cafeneaua cinematografului.

Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie pe cinste cu Scarlett Johansson.
Va asteptam la film!

Leave a Reply