Seara de Antreprenoriat Social are ca invitați Asociația ACSIS

roPot organizează luni, 12 septembrie începând cu ora 18.30 Seara de Antreprenoriat Social având ca invitaţi Asociaţia ACSIS.

“Cum poţi fi mai implicat ca şi părinte în interacţiunea cu copilul tău? Cum poţi stimula creativitatea şi imaginaţia copilului tău? Cum poţi în acelaşi timp susţine mame singure să îşi poată creşte independent copii?” Răspunsurile le putem descoperi împreună în cadrul serii alături de ACSIS, unde vom înţelege mai multe despre realităţile unei iniţiative de antreprenoriat social ce implică crearea de jucării – marionete din materiale textile pentru copii de către mame singure.

Dincolo de prezentarea Atelierului de Creaţie ACSIS, suntem invitaţi la a ne exersa noi înşine creativitatea şi capacitatea de inovare, lucrând alături de ACSIS pe două teme:

  • Cum putem diversifica produsele Atelierului? Ce altceva ar mai putea crea mamele cu abilităţile lor de a lucra cu materiale textile?
  • Cum putem în mod creativ creşte vânzările produselor către familii şi copii şi cum putem încuraja creşterea calităţii relaţiei părinte – copil prim asta?

Despre Atelierul de Creaţie ACSIS

Atelierul de Creaţie este o întreprindere socială care vine în întâmpinarea nevoilor mamelor care îşi cresc singure copiii, respectiv oferireaunor condiţii de lucru adecvate cu situaţia mamelor, formarea responsabilităţii faţă de muncă, a unor abilităţi transferabile în alte domenii de activitate profesională, creşterea stimei de sine. În cadrul atelierului sunt produse jucării din material textil (iepuraşi, câini, urşi, etc.) ce se adresează familiilor cu copii între 3 şi 10 ani din România. Ele au o lungime de aproximativ 20 cm, pot fi manuite pe sistemul „teatrului de păpuşi” şi contribuie la creşterea calităţii comunicării între părinţi şi copii, precum şi la dezvoltarea imaginaţiei copilului, a creativităţii, având un aport educaţional.

Evenimentul va avea loc în HUByx, Str. Smârdan nr 13, et I (deasupra French Bakery). Costul participării la acest eveniment este de 40 lei iar înregistrarea se face pe pagina evenimentului – http://www.ropot.ro/334/seara-de-antreprenoriat-social-acsis

roPot este comunitatea care promovează principiile antreprenoriatul social în România, conecteza si educa indivizi si organizatii din diverse sectoare in initiativele lor directionate catre impact social si inovare. Misiunea roPot este de a sustine dezvoltarea durabila a societatii romanesti prin antreprenoriat si inovare sociala.

Pentru informaţii suplimentare:
Dani Matei – Online Manager roPot
0728 453 297
dani@ropot.ro

Leave a Reply