Teatrul Vienez de Copii din București – preselecție

Teatrul Vienez de Copii deschide porțile noilor cursanți. Înscrierile se fac până în data de 30 ianuarie 2013, prin completarea formularului de pe site-ul nostru: www.teatrulvienezdecopii.ro.

Teatrul Vienez de Copii este o organizație nonguvernamentala, ce își propune să deschidă drumul tinerelor generații către lumea fascinantă a literaturii și a teatrului. Președinta asociatiei, Sylvia Rotter, a descoperit și a implementat o nouă metodă de lucru cu copiii, metoda Rotter.

Această metodă presupune parcurgerea a cinci module: pedagogie, lucrul pe text, exerciții (mișcare, pantomimă, dans), improvizație, analiză de personaj. Atât în Viena – în cadrul Das Wiener Kindertheater – cât și în România utilizarea metodei s-a dovedit deosebit de eficientă, deoarece copii au învățat cum să pășească cu mai multă încredere nu doar pe scenă, în fața publicului, ci și în viața de zi cu zi. Studiul științific, realizat de psihologi pe cursanții noștri, a demonstrat faptul că aceștia și-au îmbunătățit abilitățile de concentrare, atenție și memorie cu până la 50%.

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați:

Andrei Bratu

andrei.bratu@teatrulvienezdecopii.ro

telefon: 0735527011

www.teatrulvienezdecopii.ro

Leave a Reply