Tehnica TIPI Tehnica de Identificare a Fricilor Inconștiente

cover traieste fara frici

Curs

Trăiește fără frici!

22 aprilie și 13 mai 2013, orele 17:00 – 21:00

Învață printr-o tehnică foarte simplă, tehnica TIPI, să te eliberezi de frici, stări de anxietate, fobii, depresie, stări de enervare sau furie

Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER, organizează lunar cursul Trăiește fără frici! un curs destinat celor care vor sa își depășească diverse frici, inhibiții și fobii, stări de anxietate, enervare sau furie cu ajutorul unei tehnici simple, tehnica TIPI. Primul curs din perioada aprilie – mai se desfășoară în două ședințe și este programat în data de 22 aprilie și 13 mai 2013, între orele 17:00 – 21:00.

Tehnica TIPI (Technica de Identificare a Fricilor Inconștiente) este o tehnică propusă de Luc Nicon pentru dezactivarea amprentelor senzoriale aflate la originea majorității fricilor noastre, a dificultăților emoționale sau comportamentale.

Luc Nicon este expert în pedagogie și comunicare comportamentală. Specializat în studiul memoriei inconstiente, el a observat că fiecare persoană are o capacitate naturală de a-și restaura o stare de echilibru în urma unei tulburari emoționale. Plecând de la acestă observație, el a dezvoltat tehnica TIPI sau Technica de Identificare a Fricilor Inconștiente. Această tehnică ne ajută să intrăm în contact cu senzațiile fizice care se manifestă în corpul nostru când simțim o emoție și să ne lăsăm purtați de acea senzație pâna ajungem la o „stare de bine” care se instalează spontan și este de lungă durată. Tehnica se poate deprinde ușor și poate fi aplicată ulterior fără sprijinul cuiva, pentru a putea depăși emoțiile pertubatoare din viata de zi cu zi.

Tehnica TIPI ajută la eliberarea emoțiilor neplăcute precum:

  • Inhibiții și Frici: de a vorbi în public, de apă, de a da un examen, de a fi agresat, atacuri de panică.
  • Stări de nervozitate: furie, agasare, agresivitate, pierderea controlului.
  • Fobii: de avion, de transport, de lift, de animale, de înalțime, de vid, de apă, de foc, claustrofobie, agorafobie etc.
  • Stări de depresie: lipsă de energie, tristețe, tulburări de somn, de concentrare, etc.
  • Anxietate: senzația de nod in gât, stres, vertij, etc.

Grupul de participanți este unul restrâns (între 4 si 6), în care fiecare participant va lucra concret, pornind de la o emoție perturbatoare din viata lor prezentă. Vor invăta, alături de Claudia Jimeno, cum să foloseasca tehnica TIPI pentru a se elibera de acele emoții perturbatoare care le afecteaza viața de zi cu zi.

Claudia Jimeno Beltran s-a format în practica TIPI la Paris cu Aleth Naquet, este psiholog și are o experiența de 15 ani în programe dedicate dezvoltării personale. Este formată de asemenea în Metoda de comunicare relaționala ESPERE®.

Costul cursului Traieste fara frici! este de 550 RON.
Deasemenea, Claudia Jimeno este disponibilă de luni până vineri între orele 15:00 -20:00 pentru cei care doresc ședinte individuale pentru a se elibera de emoții negative care ii pertubă în viața de zi cu zi.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri:
www.amaneser.ro
e-mail: amaneser@amaneser.ro
Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368
http://www.facebook.com/Centrul.Amaneser
http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

One thought on “Tehnica TIPI Tehnica de Identificare a Fricilor Inconștiente

Leave a Reply