Cum sa ne hranim corect copiii

Afla “Cum ne hranim corect copiii!”

Cum sa ne hranim corect copiii

Invata sa ai un copil sanatos ” cu Asociatia Secretul Evolutiei!

Sambata, 28 mai 2011, ora 10.00, Asociatia Secretul Evolutiei va invita la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, Sala Mica pentru o intalnire cu specialisti de renume in domeniul neonatologiei, pediatriei, nutritiei si psihologiei infantile.

Dr. Ana Culcer, sef al sectiei de Neonatologie la Spitalul Universitar Bucuresti alaturi de invitatii speciali pe probleme de nutritie si psihologie ne invata cum ne ingrijim copiii, cum ii hranim corect, cum prevenim obezitatea si diabetul, cum se manifesta alergiile alimentare si cum ne comportam atunci cand au probleme? Sunt multe intrebari cu care parintii se confrunta si care au nevoie de raspunsuri avizate, de aceea noi venim in intampinarea dvs. Evenimentul va fi unul interactiv, care permite dialogul intre public si specialistii invitati, ca atare cei prezenti vor primi sfaturi si ajutor pentru problemele cu care se pot confrunta cei mici.

Biletele costa 20 lei si sunt disponibile pe www.bilete.ro , www.vreaubilet.ro sau site-ul Asociatiei, www.ingrijireacopilului.ro, la sectiunea Magazin dar si la intrarea in sala in ziua Evenimentului. Intrati pe site si puteti castiga o invitatie pentru doua persoane la eveniment pentru primele 5 intrebari medicale cele mai interesante cu privire la temele abordate in conferinta. Nu vor lipsi cadourile si surprizele, asa ca va asteptam cu drag!

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, www.ingrijireacopilului.ro, sau la telefon 0769.058.760

 

Leave a Reply