ALBĂ CA ZAPADA SI MUTULICĂ, UN SPECTACOL TEATRU ZURLI

alba ca zapada

Duminică, 12 mai ora 10:30 şi 12:00, Muzeul Ţăranului Român

Ştim cu toţii clasica poveste a prinţesei Alba ca Zăpada. Alungată de cruzimea Maşterei, ea se refugiază în casa celor şapte pitici şi trăieşte fericită cu ei, până când Maştera o găseşte şi o supune unor încercări. La final, Alba ca Zăpada muscă din mar, dar este salvată şi trăieşte fericită până la adânci bătrâneţi.

V-aţi gândit vreodată că în scenă poate apărea doar Mutulică, care face cât şapte? Dar că Maştera poate să muşte chiar ea din mărul otravit? Unde mai pui că Albă ca Zapada poate sa vă înveţe copiii să nu deschidă uşa străinilor, să nu primească daruri de la ei şi să asculte de sfaturile voastre.

Daca vreţi să vedeţi o variantă plină de surprize a poveştii Albă ca Zăpada, veniţi alături de copilul vostru la spectacolul Albă ca Zăpada şi Mutulică. Il joaca Teatrul ZURLI – Teatru pentru copii, la Muzeul Taranului Roman, duminica, 12 mai, de la orele 10:30 şi 12:00 .

Este un spectacol interactiv, în care micuţii devin personaje principale, se joacă şi dansează cu voioşie împreună cu Albă ca Zăpada, Mutulică şi Maştera.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply