Vă așteptăm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a IX-a!

In perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, vă așteptăm alături de noi la ediția de vară a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București și ISMB.

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 60 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă paradă a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, momente de actorie sau de marionete, gimnastică aerobică ș.a. De asemenea, nu vot lipsi atelierele distractive și creative pentru cei mici, animația și demonstrațiile Fun Science.

Totodată, în foaier se va desfășura târgul de servicii și produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care și-au anunțat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente naturale, companii de asigurări pentru copii.

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, atât celor tipici, cât și celor cu nevoi speciale, unul din scopurile evenimentului fiind sprijinirea integrării copiilor cu cerințe educaționale speciale, prin implicarea acestora în activități artistice și incurajarea lor să apară fără emoții în fața publicului.

În spiritul principiilor promovate de Asociația CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copiii și adolescenții cu cerințe educaționale speciale de la Școala pentru Ambliopi București, Centrul nr. 3 pentru Hipoacuzici București, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta” sau din centrele de plasament bucureștene.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Leave a Reply