LA ATELIERELE DE JOACĂ ZURLI NE JUCĂM DE-A MINNIE ŞI MICKEY ŞI ÎNVĂŢĂM SĂ PICTĂM!

Duminică, 9 februarie, de la 10.30 şi de la 12.00, la Puzzle Cafe

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Din luna februarie, Zurli a dat startul atelierelor de joacă! O oră în care copiii îşi întâlnesc personajele preferate, cântă, dansează, se întrec în jocuri şi activităţi amuzante.

La primul atelier, joaca  de-a Sportacus şi Ştefania i-a încântat atât de mult pe copii şi părinţi, încât au declarat în cor că a fost cel mai frumos atelier la care au participat vreodata!

Aşa că am prins curaj, ne-am strâns şi mai tare puterile şi continuăm cu distracţia!

Duminică, 9 februarie, ne jucăm de-a Minnie si Mickey, şoriceii mereu jucăuşi şi puşi pe şotii. Animatorii Zurli, costumaţi în celebrii şoricei vor cânta, vor dansa şi îi vor învăţa pe copii coregrafia cântecelor lor, cu jocuri bazate pe dans şi multă veselie.

Cei doi prieteni au o valiză roşie, ca şi costumele lor, în care ascund multe accesorii colorate – baloane, fundiţe, urechiuşe de şoricei, papioane, instrumente muzicale, tablouri.  Le vor pune pe toate la bătaie în jocul lor cu cei mici, aşa că distracţia este garantată!

Şi asta nu e tot! Pentru că Minnie este pasionată de pictură şi are tot timpul la ea acuarele, pensule şi haine protectoare pentru pictură, fiecare copil va picta un tablou pe care îl va lua acasă la sfârşitul atelierului. Părinţii să nu creadă că stau degeaba. Micii artişti au nevoie de ajutoare de nădejde,  aşa că, de la mic la mare, toţi participanţii vor fi puşi la treabă.

Atelierul se adresează copiilor între 2 şi 7 ani.

Durata: o oră

Cost:50 lei/copil. Pentru al doilea copil se acordă o reducere de 50%.

Pentru părinţi intrarea este liberă.

Numărul maxim de copii participanţi: 25

Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail contact@zurli.ro

 

Echipa Zurli vă aşteaptă sa premiem campionii!

Leave a Reply