Atelierul Decoratiunilor de Halloween Bambini, Ed. a 6-a

In perioada 20 – 28 octombrie 2011, Clubul pentru Copii Bambini organizeaza Atelierul Decoratiunilor de Halloween Bambini, Ed. a 6-a.

Anul acesta vom afla povesti despre misterioasele vrajitoare, locurile secrete si incantatiile lor magice.
Vom merge alaturi de invitata noastra speciala, Sweety Switz – vrajitoarea poznasa dinTaramul Switz, pe urmele celor mai faimoase povesti cu vrajitoare. Ea este nerabdatoare sa ne conduca la fiecare intalnire, in lumea basmelor Fratilor Grimm si prin taramuri indepartate cu vrajitoare bune si mai putin bune.

Si pentru ca vom pasi in lumea magica a vrajitoarelor, atelierul nostru are ca tema locuitoarele din Taramul Switz:

  • construim castelul din Padurea Incalcita, de pe Taramul Switz;
  • cream o varianta mai mica a locuitoarei castelului, Vrajitoarea Sweety Switz si nu vom uita, desigur, de matura vrajita si borcanul sau cu potiune magica;
  • ii amenajam gradina cu o sperietoare parfumata si dovlecei fermecati;
  • pentru ca pe Taramul Switz este foarte important sa fi in pas cu moda, ne vom decora propriile palarii de vrajitoare;
  • pregatim pungutele cu dulciuri pentru copiii din poveste, care vor vizita castelul in noaptea de Halloween;
  • populam Padurea Incalcita si castelul lui Sweety Switz cu monstruleti pufosi, paianjeni colorati si fantomite haioase;
  • cream celor dragi cadouri dulci, care sa-i bucure si sa-i conduca in lumea noastra vrajita;
  • construim o coronita din bomboane si un aranjament dulce pentru acasa;
  • desigur, vom sculpta si dovlecei! Apoi ii vom decora pentru a obtine cele mai nastrusnice infatisari;
  • pe durata intalnirilor noastre, vom planifica si vom pune la punct detaliile Petrecerii Bambini de Halloween. Astfel vom fi siguri ca va fi cea mai trasnita petrecere de Halloween!

Mai sunt o multime de lucruri si obiecte pe care le vom face impreuna. Consultati pagina alocata Atelierului Decoratiunilor de Halloween, Ed. a 6-a din site-ul Bambini, pentru a afla tot ceea ce pregatim anul acesta de Halloween.

Pentru ca niciun atelier Bambini nu este complet, daca nu este insotit de lapte cald si biscuiti deliciosi, Bambineii va asteapta pregatiti, asa cum se cuvine.

Orarul Atelierului Decoratiunilor de Halloween Bambini, Editia a 6-a:

joi, 20 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00
vineri, 21 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00
marti, 25 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00
miercuri, 26 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00
joi, 27 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00
vineri, 28 octombrie 2011 – 18:00 – 20:00

Parinti, bunici, nasici… toata lumea este invitata apoi pe 31 octombrie 2011, incepand cu orele 18:00, sa se distreze la FaBOOloasa Petrecere de Halloween Bambini 2011, sa aplaudeDefilarea Dovleceilor si sa admire creatiile noastre la Expo Halloween Bambini.

Avem o multime de ingrediente pentru petrecerea noastra: invitatul special – Vampirul Dintos Jr. si sacul sau cu daruri “vrajite”, concursul de decorat dovlecei pentru parinti, prajituri si tort pentru cei mici si pentru cei mari, potiuni racoritoare si multa distractie.

Pentru mai multe informatii despre ceea ce am pregatit, consultati pagina Petrecerii de Halloween Bambini 2011, din site-ul nostru.

Ne asteapta povesti si legende misterioase despre Halloween, distractie “monstruoasa” si o multime de lucruri “infricosator” de frumoase, pe care sa le facem impreuna, la Bambini. Luati-va imaginatia la voi si hai sa ne distram!

Pentru detalii va invitam pe site-ul www.bambini.ro, sectiunea Ateliere de creatie – Halloween 2011.
Informatii puteti obtine la: 021.326.11.10, 0728.020.210 sau la sediul Clubului Bambini, din strada Banduselor nr. 60, sectorul 3.

Sursa foto: fonticulus/ Flickr.com.

Leave a Reply