Aventurile Motanului Încălțat pe scena Grand Cinema Digiplex, într-o producție a Teatrului de Animație Țăndărică

Motanul Incaltat

Teatrul de Animație Țăndărică va pune în scenă piesa Motanul Încălțat, în cadrul noii sale stagiuni găzduită de Grand Cinema Digiplex. Piesa va putea fi vizionată sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11:00. Isteț și năzdravan, motanul moștenit de fiul unui biet morar îl ajută pe acesta să își găsească o soție. Iar el ajunge dintr-un simplu motan de la moară, un senior al regatului, leneș și răsfățat. Năzdrăvăniile celui mai cunoscut motan vor încânta cu siguranță publicul, iar cei mici își vor dori să se alăture aventurilor acestuia. Mai mult, aceștia vor cunoaște importanța unui prieten devotat, într-un decor populat de cavaleri și nobili.

Regia spectacolului și scenografia sunt asigurate de Cristian Pepino, iar din distribuție fac parte Alina Teianu, Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu și Alina Petrescu.

De-a lungul anilor, piesa Motanul Încălțat a avut reprezentații în cadrul a mai multor festivaluri internaționale precum Festivalul de marionete de la Rijela din Croația sau Festivalul de Teatru de Umbre de la Bursa, Turcia.

În stagiunea de toamnă găzduită de Grand Cinema Digiplex, alături de Motanul Încălțat vor mai fi puse în scenă următoarele spectacole: Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, Dănilă Prepeleac, pe 10 noiembrie, în data de 16 noiembrie, Frumoasa și Bestia iar Albă ca Zăpada, pe data de 23 noiembrie.
Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.

Leave a Reply