AXA Life Insurance le propune părinților români să protejeze împreună ceea ce iubesc împreună


Grupul financiar AXA, lider mondial în asigurări, prezent în România prin AXA Life Insurance, aduce pieţei din România primele dovezi ale promisiunii de a redefini standardele.

StartProtector de la AXA este planul de protecție și economisire financiară care ajută părinții să asigure împreună, cu minim efort, planificarea și protecția ideală a viitorului financiar al copilului lor.

Lansată pe piață în luna mai a acestui an, noua asigurare AXA vine în întâmpinarea părinţilor români nu doar cu un plan de economisire care să asigure copilului un start sigur și susținut la vârsta de 18 ani, ci oferă în plus protecția întregii familii pe tot parcursul contractului, prin alegerea pachetului ideal, personalizat de către fiecare cuplu în parte, în funcție de nevoile specifice ale acestuia – orice combinație a celor nouă tipuri de protecție suplimentară este posibilă pentru oricare dintre membrii familiei, nu doar pentru copilul beneficiar al planului de economisire.

În funcție de opțiunea părinților, copilul urmează să primească la finalul contractului suma asigurată împreună cu fondul participării la profit, fie sub forma unei plăţi unice, fie prin intermediul a 3, 4 sau 5 rente anuale, pe parcursul studiilor sale. O educaţie mai bună înseamnă indepedenţă financiară şi implicit, siguranța unui viitor mai ușor.

Pentru a încuraja părinții să se gândească la viitorul financiar al copiilor lor, asiguratorul francez a lansat astăzi, 15 septembrie, o campanie integrată de comunicare pentru promovarea acestui tip de asigurare de viață. Mesajul campaniei este “Ce-ar fi dacă ceea ce iubim împreună am putea proteja tot împreună?” și își propune să atragă atenția asupra importanței unității familiei în creșterea și protejarea copiilor.

“Se spune că a fi mamă este cel mai greu lucru din lume, iar după aproape trei decenii de provocări profesionale, pot spune că la finalul zilei nimic nu e mai dificil de atins dar și îmbucurător în același timp, decât sentimentul că ai făcut tot ce era mai bine pentru copiii tăi. Această nouă asigurare a fost gândită pentru a veni în sprijinul părinților, știind că în zilele noastre, ambii părinți sunt adesea aflați sub presiunea timpului și a grijilor cotidiene, căutând totodată cele mai bune și sigure soluții pentru a construi împreună cel mai bun drum pentru viitorul copilului lor”, a declarat Violeta Ciurel, Președinte & CEO AXA Life Insurance.

În plus, pentru a dovedi că este cu adevărat aproape de clienţii săi, AXA Life Insurance a lansat în paralel cu această campanie de comunicare, un program național de consiliere parentală menit să-i ajute pe părinți să găsească cele mai potrivite soluții pentru a le asigura copiilor un viitor confortabil atât în ceea ce privește educația, cât și posibilele dificultăți materiale.

Program național de consiliere parentală oferit de AXA

Programul demarează la mijlocul lunii septembrie în agențiile AXA din București unde timp de o săptămână un specialist în consiliere parentală va fi disponibil pentru întâlniri individuale cu părinții interesați să afle mai multe detalii despre relația copil-părinte, evitarea diverselor situații de criză atât de natură personală cât și financiară, dar și cele mai noi trenduri în parenting. Toţi cei interesaţi de aceasta consultanţă sunt aşteptaţi în agenţiile AXA din Bucureşti în perioada 26.09 – 30.09.2011. O prealabilă programare la AXA Info Line – 021 207 99 99 sau la adresa www.axa-asigurari.ro vă ajută să confirmaţi intervalul orar cel mai potrivit.

Implementarea programului va continua în perioada octombrie – noiembrie în cinci orașe din țară – Constanța, Piatra Neamț, Sibiu, Timișoara și Cluj Napoca cu ajutorul unei echipe de specialiști, aflați sub îndrumarea expertului în consiliere parentală Urania Cremene, singurul expert cu licență în parenting din România. Timp de cinci zile, specialiștii în parenting vor fi prezenți în agențiile AXA, oferind consiliere gratuită tuturor părinților dornici să afle care este echilibrul ideal de luat în considerare în construirea unui viitor armonios pentru copilul lor.

Lansarea programului național de consiliere parentală vine ca o urmare firească a eforturilor companiei de a dezvolta produse și servicii adaptate nevoilor consumatorilor români aflați într-o perioadă destul de incertă în ceea ce privește perspectiva viitorului. Cuplurile pot găsi astfel răspuns la multe dintre cele mai frecvente întrebări și îngrijorări cu privire la rolul părintelui de a proiecta şi susţine viitorul copiilor de la momentul nașterii până la vârsta majoratului acestuia.

Părinţii vor avea astfel ocazia să viziteze și noile agenţii AXA din București și din țară, un concept inovator care susține apropierea reală a companiei AXA față de clienții săi – „client corner”-ul special amenajat pentru discuțiile cu aceștia, sporește confortul şi apropierea lor față de brandul şi specialiştii AXA. În prezent, există 15 astfel de noi agenții la nivel național, iar în următorii doi ani numărul acestora va ajunge la 100, acoperind astfel întreaga ţară.

Ședințele de consiliere parentală vor fi susținute pe baza unor programări realizate în prealabil de către părinți la numărul de telefon AXA Info Line – 021 207 99 99, iar specialiștii vor fi disponibili zilnic în intervalul orar 9:00 -20:00 atât în agențiile din București, cât și în celelalte orașe din țară.

Pentru mai multe informații contactați:

Corina Coman
PR Supervisor
CENTRADE SAATCHI & SAATCHI PR
Central Business Park, Calea Serban Voda 133,
040205, Bucharest, Romania
Tel: +4 0317.300.600,
Fax: +4 0317.300.601
Mobil: +4 0748.159.366
corina.coman@saatchi.ro
www.saatchi.com

Ana Mihu

Marketing Director AXA LIFE INSURANCE SA
Mobile:+4074 999 87 11
E-mail: ana.mihu@axa-asigurari.ro

Sursa foto: fiskfisk/ Flickr.com.

Leave a Reply