Bebelusul tau e mai inteligent decat iti imaginezi! Ajuta-l sa se dezvolte la maxim!

O perspectiva inovativa asupra varstei 0-3 ani sub indrumarea specialistilor europeni si americani. Workshop marca Fundatia ACORNS.

Fundatia ACORNS, cu spijinul British Romanian Chamber of Commerce, al Societatii Academice din Romania si al Principesei Marina Sturdza, organizeaza intre  25 si 27 mai 2011 un workshop inovativ ce abordeaza varsta 0-3 ani din perspectiva nevoilor de educatie si ingrijire optime acestei perioade.

Studiile de specialitate susţin ca felul in care interacţionam cu un copil pana la varsta de 18 luni defineşte modalitatea in care acesta va interacţiona cu lumea inconjuratoare ca şi adult.

Evenimentul aduce in prim plan principalele aspecte ce definesc etapa de dezvoltare 0-3 ani precum si rolul adultului in stabilirea unui raport optim intre bebelus si mediul inconjurator. Gandit pentru a oferi o noua perspectiva asupra acestei varste deosebit de importante, workshop-ul se adreseaza parintilor, psihologilor, educatorilor din sistemul de stat si privat, precum si personalul din crese, abordand teme precum: cai eficiente de comunicare cu un bebeluş, importanţa jocului la varsta 0-3 ani, dezvoltarea creierului unui bebeluş, rolul adultului in educaţia bebeluşului etc.

Primele doua zile vor fi dedicate exclusiv temelor specifice educatiei timpurii, participantii descoperind sub indrumarea specialistilor din Romania, Anglia si Irlanda de Nord noi perspective de intelegere si dezvoltare a bebelusului.

Cea de-a treia zi ii este dedicata exclusiv lui Jim Bagnola – speaker cu experienta internationala, executive coach si corporate educator, cu o cariera de peste 25 de ani in sustinerea unor traininguri pe subiecte precum leadership, management-ul stresului, management-ul schimbarii etc.

„Dorim ca workshopul „Bebelusul tau e mai inteligent decit iti imaginezi! Ajuta-l sa se dezvolte la maxim” sa reprezinte un catalizator al schimbarii perceptiei existente in Romania asupra importantei varstei 0-3 ani si asupra nivelului de informatie pe care bebelusul o poate inmagazina in aceasta perioada. Prin activitatea desfasurata de Fundatia ACORNS in cadrul proiectului           023 Early Education, dorim sa evidentiem necesitatea acordarii unei atentii deosebite dezvoltarii noilor generatii. Prin sustinerea educatiei timpurii in sistemele de educatie de stat si private din Romania, sustinem cresterea si dezvoltarea sanatoasa a societatii in care traim.” a declarat Valentina Secara, General Manager Fundatia ACORNS.

Pentru mai multe informatii acesati www.acorns.ro.

Despre Acorns British Style Nursery

Fundatia Acorns ofera educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitalile sale. In acest sens, copiilor le este oferit un spatiu sigur, fericit si stimulator in care pot invata. Acorns ofera un serviciu exclusiv in limba engleza. Fundatia Acorns este membru al British Association for Early Childhood Education si al Learning Through Landscapes si afiliata International British School of Bucharest si Council of British International Schools.

Leave a Reply