Călătorie printre dinozauri, delfini și leoparzi la AFI Palace Cotroceni

Invitatie

AFI Palace Cotroceni va găzdui weekend-ul acesta un eveniment inedit oferit de National Geographic România şi UPC.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de de prezență în România, revista National Geographic va oferi clienților AFI Palace Cotroceni o experiență de neuitat prin intermediul realității augumentate.

În zilele de 10, 11 și 12 mai, începând cu orele 12:00, vizitatorii de la AFI Palace Cotroceni vor putea să privească sau să interacționeze cu tot felul de animale, de la dinozauri la delfini, proiectate printr-un sistem 3D.

Mai mult decât atât, copiii pot călători prin sălbăticie și pot descoperi o lume extraordinară, desprinsă din cărți. Toate aceste experiențe vor putea fi imortalizate prin intermediul camerelor foto sau video.

“Suntem încântați să găzduim un eveniment atât de inedit și mai ales să oferim clienților noștri posibilitatea de a călători într-o lume extraordinară prin intermediul realității augumentate. De asemenea, ne bucurăm să fim alături de National Geographic în momentul aniversării a 10 ani în România.”, a declarant Aura Dinu, Head of Marketing Department, AFI Palace Cotroceni.

AFI Palace Cotroceni va continua și în perioada urmatoare seria de evenimente dedicate clienților. Pentru mai multe detalii, accesați http://www.aficotroceni.ro

Leave a Reply