Cea de-a cincea prezentare de moda cu gravide si mamici celebre a magazinului Mama Boutique intr-un cadru select!

Screen shot 2013-10-28 at 7.19.22 PM

Mama Boutique, cel mai cunoscut magazin cu haine pentru gravide al vedetelor, va lansa colectia de toamna-iarna a hainelor pentru burtici, printr-o prezentare inedita de moda, cu gravide autentice si mamici frumoase.

Evenimentul se anunta a fi unul foarte elegant cu parteneri pe masura, printre care BioArmonia.ro – magazin online cu produse bio, Reteaua privata de sanatate Regina Maria, Heidi Chocolate, Vavian Pharma,Celia, Stokke, Miko Kids si magazinul cu haine pentru copii Picioru’Gras, al Mihaelei Radulescu.

Mama Boutique impreuna cu BioArmonia.ro, vor incerca sa inspire viitoarele mamici prin puterea exemplului, avand ca invitate mamici-vedete, care au reusit sa imbine cu success viata profesionala cu responsabilitatile de mama.

Evenimentul va fi moderat de frumoasa Anca Serea, graviduta superba si mamica a 3 copii adorabili si va beneficia de prezenta unor invitati de marca din show-biz, din mediul de afaceri si de pe scena societatii civile din Romania.
Programul va incepe cu intampinarea invitatilor, prezentare de moda, dupa care urmeaza cocktail si networking intr-un cadru select.

Leave a Reply