La Ceai cu Mamici

O noua intalnire dar un subiect vechi.

Datorita sondajului pe care l-ati completat am aflat ca v-a fost foarte utila intalnirea de anul trecut cu Gabi Urda in care am vorbit despre vestimentatie asa ca vom aborda din nou acest subiect, putin diferit.

O vom avea in continuare ca invitata pe Gabi Urda (www.gabiurda.ro), consultant de comunicare si stilist personal. Cum descrie ea ceea ce face: “Te ajut sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare. Sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.”

Suna tare bine, nu? Iar pentru ca vrem ca lucrurile sa fie si practice, nu doar teoretice, va invitam sa veniti cu un articol vestimentar sau un accesoriu preferat dar care va pune probleme atunci cand va ganditi sa-l folositi, si nu va dati seama cum ati putea sa-l purtati mai des.

Gabi va alege 3 mamici norocoase cu trei articole naravase si va va da sfaturi si idei despre cum le puteti purta mai des si mai ales intr-un mod care sa uimeasca!

Ati vazut deja ca am modificat locatia, dar de data asta ramane finala… Funny Land este locul care va gazdui intalnirile La Ceai cu Mamici, speram definitiv

Biletul este 35 lei daca se achita in avans prin transfer bancar sau 45 lei in ziua evenimentului, iar pentru inscriere va asteptam cu un e-mail pe adresa ioana@go-big.ro

Va asteptam ca de fiecare data cu arome imbietoare si surprize frumoase si o tombola cu multe multe premii ca sa revaansam pentru editia precedenta!

Eveniment organizat de:
GO BIG Events- Partenerii tai pentru un eveniment cu suflet

Leave a Reply