CEI TREI PURCELUŞI REVIN LA MUZEUL ŢĂRANULUI ROMÂN

cei trei purcelusi

Duminică, 14 aprilie, la Clubul Ţăranului, ora 10:30 şi 12:00

Teatrul Zurli aşteaptă toţi copiii si părinţii dornici de distracţie, la o versiune Zurli a poveştii clasice „Cei trei purceluşi”.

Cei trei frăţiori trăiesc în mijlocul pădurii, alături de mama lor. Cel mare e serios şi preocupat de construirea unei case, cel mijlociu vrea doar să se joace cu mingea, iar cel mic e cântăreţului grupului.
Chiar dacă mama lor i-a avertizat despre pericolele care îi pândesc în pădure, ei nu se astâmpără si ajung să trăiască aventura vieţii lor. Ca deobicei, totul se transformă într-o morală zdravănă: nu trebuie niciodată subapreciat un pericol. E bine să-ţi termini mai întâi treaba şi pe urmă să te joci.
Costumele sunt vesele, muzica şi coregrafia antrenante, spectacolul e plin de voie bună, dar şi de lecţii pentru cei mici.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply