CENUŞĂREASA

Cenusareasa

SÂMBĂTĂ 16 noiembrie şi DUMINICĂ 17 noiembrie 2013, ora 10.30 şi 12.00 la PUZZLE CAFÉ ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )

Este povestea prințesei care nu renunță să-și dorească o viață mai bună și care află că atunci cînd îți dorești ceva din tot sufletul, acel ceva poate chiar să ți se întîmple. E un lucru important pe care îl vor reține și cei mici.

Din spectacol, copiii află şi că nu întotdeauna ți se întîmplă ceea ce îţi doreşti imediat. Poate să dureze un timp, așa cum a fost și în cazul Cenușăresei.

Copiii devin parte și din acest spectacol. Ei îi vor da o mînă de ajutor Cenușăresei să-și termine mai repede treaba pe care i-a dat-o mama vitregă și tot ei sunt cei care îl vor ajută pe prinț să o găsească.

Interactivitatea este cuvântul de ordine care caracterizează și acest spectacol. Cei mici primesc de lucru, simt că sunt importanți și trec automat de partea binelui.

Mama vitregă nu este un exemplu bun în abordarea prințesei, nici pentru copii nici pentru adulți. Metoda ei de educație este una cu care nimeni nu este de acord și este un bun exemplu de AȘA NU! O poveste frumoasă cu final fericit.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti- Copiii sub doi ani nu platesc intrare!
Rezervările se fac din timp la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro
Avem scaune, băncuţe pentru adulti, pernuţe pentru cei mici si multă voie bună!
Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply