La Cine Grand te întâlnești cu Darth Vader și cavalerii Jedi

Cine Grand, Darth Vader și cavalerii Jedi sărbătoresc lansarea părții a VII-a a blockbuster-ului cu activități inedite și o expoziție unică în România.

Cine Grand și Club Star Wars România îi așteaptă pe fanii Star Wars să celebreze împreună lansarea mult așteptatei producții „Star Wars: Trezirea Forței”. În zilele de 18 și 19 decembrie, fanii renumitului film au ocazia de a face cunoștință cu faimoasele personaje, iar cei mici pot învăța secretele cavalerilor Jedi de la adevărați maeștri. De asemenea, în perioda 18 decembrie – 10 ianuarie, Cine Grand va găzdui și o expoziție de artă unică în România, inspirată din film.

Premiera filmului „Star Wars: Trezirea Forței” va fi cu adevărat inedită la Cine Grand, acolo unde însuși Darth Vader și cavalerii Jedi vor participa la vizionarea producției în după amiaza zilei de 18 decembrie. Veniți din teritorii îndepărtate ale Galaxiei, impunătorii cavaleri s-au pregătit temeinic de adevărate sesiuni de fotografii, pentru ca fiecare dintre fanii veritabili să nu rateze ocazia de a se fotografia alături de fanii Star Wars.

Evenimentele continuă pe data de 19 decembrie, începând cu ora 15.00, cu training-uri dedicate copiilor, în cadrul cărora maeștrii Jedi le vor arăta curioșilor cum să mânuiască săbiile laser. Micuții participanți vor învăța cum să protejeze Galaxia iar la finalul antrenamentului vor fi numiți în mod oficial cavaleri ai ordinului Jedi.

Pentru fanii filmului Star Wars care apreciază arta, Cine Grand a pregătit o expoziție unică în țara noastră: picturi și desene inspirate din legendarul film de aventură și fantezie vor fi expuse în lobby-ul cinematografului, de pe 18 decembrie și până pe 10 ianuarie. Astfel, iubitorii de filme vor putea admira cele mai îndrăgite personaje și cele mai spectaculoase nave văzute prin ochiul artistic al altor fani Star Wars.

La Cine Grand, fanii blockbuster-ului se distrează alături de personajele Star Wars și Club Star Wars România și intră în lumea plină de fantezie a luptătorilor interstelari. Mai multe informații despre evenimentele Star Wars de la Cine Grand puteți găsi pe pagina intergalactică de Facebook Cine Grand România.

Leave a Reply