CONIL Fest 2014, editia a IX-a

In weekend-ul 24 – 25 mai 2014, la Palatul National al Copiilor a avut loc editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a!

Peste 1500 de copii din scoli, gradinite sau cluburi artistice din Bucuresti si din tara, precum si invitati speciali, au urcat pe scena in cele doua zile de festival.

Programul bogat a inclus muzica, dansuri, balet, scenete de teatru – momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobica s.a. De asemenea, nu au lipsit atelierele distractive și creative pentru cei mici, animatia si demonstrațiile Fun Science cu Profesorul Traznit Spooky Iacovlev …

Mai bine de 50 de institutii de invatamant si cluburi artistice pentru copii s-au “aliniat” la startul actualei editii, aducand pe scena momente inedite sustinute de copii si tineri talentati, cu varste de la 3 la 20 de ani. Ii felicitam calduros pe toti, ca si pe profesorii si instructorii care i-au pregatit cu multa daruire pentru acest eveniment!

Desigur, la festival au participat si copii din cadrul gradinitelor si ai After School CONIL, ai Centrului de Performanta CONIL si ai Asociatiei CONIL , precum si cei de la grupa “mini” de balet de la CONIL Ballet Studio.

Felicitari tuturor participantilor si invitatilor nostri speciali, si multe multumiri partenerilor Asociatiei CONIL, sponsorilor generosi ai evenimentului, partenerilor media care ne sunt mereu alaturi!

Echipa organizatorilor, din cadrul Asociatiei CONIL, va asteapta cu drag si la viitoarea editie, de iarna, a CONIL Fest!

Leave a Reply