Copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step au strâns 6.500 de lei pentru copiii cu autism în campania „Învaţă să dăruieşti”

eveniment

În campania „Învaţă să dăruieşti”, copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step au strâns 6.500 de lei pentru Asociaţia Învingem Autismul.

În acest weekend, în Mall Bucureşti, copiii au vândut obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paşte şi au organizat spectacole pentru a strânge bani pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

Sâmbătă, copiii au participat la ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de şah şi diferite jocuri, şi au susţinut spectacole interactive. Duminică, cei interesaţi au participat la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din poveşti, la Spectacole cu teatru de umbre şi clasice, jocuri, variate ateliere de creatie şi de modelism.

Contravaloarea obiectelor create şi vândute de copii, precum şi sumele donate în urma participării la spectacole şi ateliere, 6.500 de lei, au ajuns la Asociaţia Învingem Autismul, pentru susţinerea activităţii Centrului Multidisciplinar de Intervenţie pentru Autism. În acest centru îşi desfăşoară activitatea 12 copii pentru intervenţie specializată individuală şi 20 de copii pentru intervenţie de grup. Pentru donaţii suplimentare: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.

Organizatorii campaniei “Învaţă să dăruieşti!” sunt: Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step.

Leave a Reply