Drumul Cenusaresei: Teatru si poveste pentru copii (7-12 ani)

cenusareasaScoala de Arte si Maniere va invita sambata, 16 februarie de la ora 11.00, la evenimentul: Drumul Cenusaresei: Teatru si poveste pentru copii.

Pornind de la frumoasa poveste a Cenusaresei, actrita Marcela Andrei va propune un eveniment interactiv, in urma caruia fiecare copil isi va imbogati universul propriu si va acumula noi experiente.

Prin metodele si tehnicile preluate din arta actorului si adaptate varstei lor, prin joc si exercitii, copiii vor descoperi cum pot, prin personajul interpretat, sa transmita stari emotionale, sa fie expresivi si creativi nu doar prin cuvinte, ci si prin gesturi si cum sa lucreze cu ei insisi intr-un grup.

Va fi nu doar o experienta distractiva de sambata dimineata, ci si o ocazie sa afle “cum e sa fii actor” si personaj de poveste.

Toate discutiile si exercitiile au la baza povestea “Cenusareasa”, cunoscuta si iubita de toti copiii. In urma acestui atelier, copiii vor intelege drumul Cenusaresei de la poveste, la textul dramatic, la spectacolul de teatru, de opera, de balet, la film sau desen animat.

Atelierul se va incheia cu un exercitiu de improvizatie dupa momentele cele mai importante din poveste, la care parintii sunt invitati ca spectatori.

  • Lector: Marcela Andrei
  • Data: 16 Februarie 2013; Ora: 11:00
  • Varsta Minima:7 ani; Varsta Maxima:12 ani
  • Cost: 35; Cost redus (card fidelitate): 30

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Leave a Reply