Duminica aceasta, intreg Bucurestiul Fluiera Fault!

Duminica, pe 22 mai, la ora 11.00, pornind din Piata Unirii va incepe marsul menit sa schimbe fata Bucurestiului ! AIESEC Bucuresti organizeaza a patra editie a proiectului de responsabilitate sociala Bucurestiul Fluiera Fault. Pentru ca noua ne pasa si pentru ca noi ne dorim un oras mai bun si mai curat!

Weekend-ul acesta va fi pentru multi bucuresteni unul al responsabilitatii sociale, al actiunii colective si al sperantelor de mai bine pentru orasul in care traim cu totii. Aflat la a patra editie, proiectul Bucurestiul Fluiera Fault isi propune de aceasta data sa schimbe atitudini, mentalitati si mai ales comportamente. Ne propunem sa aducem conceptul de responsabilitate sociala mai aproape de bucuresteni si sa-l transformam intr-o realitate palpabila si placuta, in acelasi timp.

Asadar, duminica dimineata toti locuitorii Bucurestiului carora le pasa de orasul lor si vor sa participe activ la schimbarea lui sunt asteptati in Piata Unirii, de unde vom porni intr-un mars a carei destinatie va fi Parcul Tineretului. Toti participantii vor fi impartiti pe grupe, coordonate de cate doi membri ai AIESEC Bucuresti si vor primi din partea organizatorilor tricouri si fluiere, cu care sa traga semnalul de alarma menit sa faca un prim pas catre schimbarea Bucurestiului.

In Parcul Tineretului, principalele activitati vor fi : plantare de copaci, cu ajutorul A.L.P.A.B, donare de sange, gratie Asociatiei React si Institutului de Transfuzii Bucuresti si Targul de ONG-uri active in domeniul responsabilitatii sociale.

Inscrierea la eveniment se poate face pe website-ul www.aiesecbucharest.ro/bff . Va asteptam, asadar, alaturi de noi, duminica aceasta, pentru ca, dupa cum bine stiti, BucurESTI TU!

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea parte de expunere international, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.Școala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul întrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

Leave a Reply