Este distractiv sa cresti mare cu Imaginarium!

Jocul de-a profesiile este jocul copiilor prin excelenta. Prin el, ii imita pe adulti reproducandu-le actiunile, cuvintele si chiar si gesturile. Cu aceste jocuri copiii invata sa se puna in locul celuilalt intelegandu-i nevoile si sentimentele, ceea ce contribuie la consolidarea personalitatii lor si dobandirea capacitatii de a rezolva probleme.

Copiilor le place sa se joace imaginandu-si ca sunt alte persoane si reprezentand momente din viata de zi cu zi ale profesiilor celor mari. Imaginea situatiilor sau costumarea ii distreaza foarte mult si in plus stabilesc relatii care ii ajuta sa se dezvolte pe viitor.

Este distractiv sa cresti mare cu Imaginarium!

Imitarea profesiilor adultilor este una dintre caile pe care le utilizeaza copiii pentru a asimila si intelege lumea celor mari. Jocul de-a doctorii, mecanicii sau condusul unui tractor ca cele adevarate, ii fac pe cei mici sa inventeze noi situatii si sa isi puna in practica abilitatile sociale atat de importante in viata lor de adulti .

Mecanicul de Formula 1, medicul de prestigiu sau marele stilist . Folosind aceste truse, se va amuza imitandu-i pe cei mari si isi vor dezvola propriile gusturi si aptitudini.

To Be….Mecanic F1 este un produs dedicat viitorilor mecanici de Formula 1, este o trusa de scule cu tot ce au nevoie pentru a repara masini: cheie franceza , cleste , burghiu cu doua varfuri, surubelnita, ciocan, suruburi cu piulite,dibluri,ochelari de protectie, pentru cei pasionati de motorase.

Si pentru a completa „transformarea”, vesta si sapca rosie de mecanic F1, To Be….Mecanic F1 Suit, si bancul de lucru Super Area Mecanic F1 sunt esentiale.

Pentru moda si machiaj , Imaginarium sugereaza doua truse frumoase pentru a se„transforma ”  in stilisti sau make-up artisti pe podiumul de prezentare.

To Be…Stylist le da posibilitatea sa realizeze coafuri superbe cu peria de par, uscatorul, bigudiuri, foarfeca cu marginile rotunjite. In completare se pot imbraca cu To Be….Coiffer Suit astfel devenind cei mai buni in domeniul frumusetii.

To Be….Beauty Case, este o trusa de machiaj ce contine oglinda, lac de unghii, fard de pleoape, luciu de buze toate potrivite pentru pielea copiilor. O modalitate foarte buna de a deveni un star de  cinema .

Pentru a deveni un doctor bun exista To Be…. Doctor Set, o trusa medicala , care include ustensile de doctor pentru copii, pentru a se distra si pentru a se juca in siguranta. Copiii se vor simti in siguranta fata de medici si poate vor fi pasionati de medicina pe viitor.

Tu iti ajuti parintii la treburile casei?

Natural Brico Do , este un elegant banc de lucru perfect pentru a face reparatii de unul singur.

Domus Cleaning Set, un set de curatenie, care include mop, matura si faras pentru a-ti ajuta mama si pentru a avea o casa curata care straluceste .

Leave a Reply