Gasca Zurli a lansat CD-ul Am o casuta mica

GAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, a organizat duminică, 27 aprilie, în Parcul Național al Copiilor, cel mai mare flashmob de părinți și copii realizat până acum în România.

Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli și Yuppy, coordonați de Tanti Prezentatoarea, au dat startul coregrafiei superhitului Zurli Am o căsuță mică, aducând împreună sute de copii și părinți. Atleta Monica Iagăr, solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, oamenii de televiziune Iuliana Tudor, Roxana Iliescu Alex Dima, Dan Cruceru sunt câteva din vedetele care s-au alăturat mișcării, au dansat și s-au jucat împreună cu copiii lor.
Nici măcar ploaia nu a reușit să strice distracția generală creată de prietenii din Gașca Zurli.

Imaginile de la eveniment vor fi incluse în videoclipul cântecului Am o căsuță mică. Flashmobul s-a organizat imediat după spectacolul Am o căsuță mică, susținut de Gașca Zurli cu ocazia lansării CD-ului cu același nume. Spectacolul s-a jucat la Palatul Copiilor cu casa închisă. CD-ul conţine cele mai cunoscute și fredonate cântece pentru copii, interpretate de Gașca ZURLI, inclusiv super hitul Am o Căsuță Mică.
Albumul este disponibil prin comandă la adresa contact@zurli.ro, în rețeaua Groupon, în librăriile Humanitas, Librarium, Libris distribuție, Music Box, Midav (Magazinul Muzica) și on-line pe cărturesti.ro, littlemag.ro, humanitas.ro și librarium.ro. Prețul pornește de la 25 de lei și este stabilit de fiecare retailer în parte.
Detalii despre produsele și evenimentele Zurli pe www.zurli.ro

Leave a Reply