Afis Ham Fest

HamFest Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor!

Cea de-a doua editie a festivalului cateilor, HamFest 2014, isi deschide portile in Bucuresti, sambata si duminica, 21 si 22 iunie, incepand cu orele 14.00.

Cel mai vesel eveniment al verii, festivalul cateilor si oamenilor lor, este organizat de Asociatia Red Panda si Planeta HamHam, pe Bd. Barbu Vacarescu nr. 162, Bucuresti.

Oameni si companioni canini sunt asteptati la festivalul HamFest, unde vor avea parte de cele mai haioase concursuri, cele mai simpatice premii si invitati speciali.

Vizitatorii vor putea achizitiona produse pentru catei la cele mai bune preturi, vor beneficia de consultatii veterinare, de sedinte foto gratuite realizate de fotografi specializati, sau se vor putea inscrie cu prietenul patruped la casting pentru animale.

Vor putea participa la multe concursuri amuzante cu premii atractive, se vor bucura de momente artistice si demonstratii de dresaj, cursuri si ateliere creative pentru copii sau adulti si multe alte surprize! În plus, compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Confesiunile unui caine”.

Avem concurs de asemanare intre om si catelul sau. Avem concursuri pe echipe om-caine: Pista ispitelor, Biscuitul zburator, Covorasul; concursuri de personalitate: cea mai vesela codita, cel mai cantaret catel, cel mai bine dresat catel! Avem concursuri de frumusete, demonstratii de dresaj si agility.

Avem spatii de joaca si odihna, pentru cel mai amuzant si relaxant weekend al verii!

Cei care inca nu au un catel acasa, isi pot gasi partenerul ideal la HamFest: catelusi mari si mici, plini de temperament, jucausi, afectuosi sau somnorosi, dupa placul fiecaruia. Cateii vor fi adoptati de la Asociatia Red Panda.

Partenerii evenimentului: Purina, Daisy-Vet, Royal Canin, Taste of the Wild, Nutra-Nuggets, Extrucan, N&D, Clubul Cainilor Utilitari, Animal Casting Time, Caroshel Import Export, Event Stuff, Creative Arts, Media Advertising, Compania Replika, Sapte Seri, National FM, Adoptiicaini.ro, Tabere.com, UrbanKid.ro, Animalutze.com.

Intrarea este libera!

Programul detaliat il gasiti pe pagina de Facebook HamFestRomania

***

Despre Asociatia Red Panda

Asociatia Red Panda are misiunea de a educa si milita pentru crearea unei societati mai bune, in care nu trebuie sa mai producem suferinta noua si celorlalte specii.

Asociatia RED PANDA desfasoara proiecte educative de informare si responsabilizare pentru copii, tineri si adulti; programe pentru comunitate‏; proiecte pentru animalele fara stapan (adoptie, salvare) si pentru bunastarea cailor (asistenta medicala si potcovit gratuit, salvarea si reabilitarea animalelor in situatii de risc)‏, programe de sterilizari pentru caini si pisici.

www.red-panda.ro

facebook.com/RedPandaRomania

Despre Planeta HamHam

Planeta HamHam este singurul complex integrat de servicii pentru animale de companie care reuneste toate aspectele functionale legate de gazduirea, ingrijirea si educarea acestora. Planeta HamHam este in acest moment cea mai mare facilitate de cazare din tara, intregul complex ocupand o suprafata totala de 8.000 mp.  Simpaticele animale stau in camere individuale, mobilate, avand televizor si webcam.

„Clientii” beneficiaza de meniu personalizat, stapanii putand apela si la serviciile bucatariei hotelului, de un program individual de activitate educativa si de echilibrare comportamentala coordonate de un instructor-terapeut canin, precum si de asistenta veterinara permanenta.

De asemenea, stapanii au la dispozitie serviciul Pet Taxi, care asigura transportul animalelor de companie la hotel sau pana acasa.

http://www.planetahamham.ro/

One thought on “HamFest Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor!

Leave a Reply