Jucarii si ateliere de vacanta – 1 iunie la Fundatia Calea Victoriei

Jucarii si ateliere de vacantaFundatia Calea Victoriei va invita sambata, 1 iunie, de la ora 11.00, sa sarbatorim impreuna Ziua Copilului in racoroasa noastra curte cu iedera.

Va asteptam cu papusi din material textil de Petruta Banita, desene si picturi pentru camera copilului de Arina Gheorghita, biscuiti inediti de la “Madame de Biscuit” si activitati distractive.

Teodora Varzaru si Maria Petreanu-Balan, profesori de arte plastice, vor confectiona impreuna cu copiii masti, lampioane, flori sau fluturasi din hartie colorata pe care le vor putea picta dupa imaginatia fiecaruia.

De la ora 16.30, cei mici se vor putea bucura de un Spectacol de Magie, oferit de magicianul Marius Dragus.

Tot la micul nostru targ de 1 Iunie, parintii si copiii vor afla care este programul scolilor de vara din 2013. In perioada vacantei, la fundatie vom avea scoli de vara (cursuri concentrate intr-o saptamana) in domeniile: actorie, arte plastice, magie, dans, scriere creativa, bune maniere si astronomie.

Data: 1 Iunie 2013

Ora: 11:00

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Leave a Reply