Jucării gratuite la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”

Afis_Festival_International_Teatru_pentru_Copii_Teatrul_Ion_Creanga

Teatrul Ion Creangă, organizator al celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, anunță că, în perioada 1-5 octombrie a.c., toți copiii care vor veni la spectacolele ce se desfășoară la Sala Rapsodia de pe Lipscani nr. 53, vor primi jucării oferite de Egmont România.

Frumoasa inițiativă vine cu scopul de a crea atmosfera unei săptămâni pline de magie, de sărbătoare și bucurie pentru toți copiii care sunt aproape de Teatrul Ion Creangă. Iniţiat în anul 2005, de către Cornel Todea, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” îşi propune să fie un program complex de educaţie teatrală, culturalizare şi formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri şi ateliere de teatru.

Ca recunoaştere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociaţia Internaţională a Teatrelor pentru Copii şi Tineret – cea mai prestigioasă organizaţie mondială de profil. Urmăriți, așadar, programul întregului eveniment, cu reprezentații susținute de trupe din țară și din străinătate, pe site-ul www.fitc.ro și pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii. Biletele au fost deja puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (număr de telefon: 021.317.85.90, program de miercuri până duminică).

Acestea au prețuri foarte mici, astfel încât întreaga familie să se poată bucura, împreună, de poveștile copilăriei. Cumpărați bilete pentru dumneavoastră și cel mic, dăruindu-i, astfel, nu doar un spectacol memorabil, ci și o jucărie potrivită vârstei sale!

Organizator: Teatrul Ion Creangă
Coorganizator și finanțator: Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului București

Leave a Reply