Jungla lui Jimmy – în premieră la Bucureşti pe 3 noiembrie

JunglaLuiJimmy_CinemaPatria

Marionetele vorbitore ale ventrilocului Jimmy Tamley îi aşteaptă pe cei mici la o incursiune palpitantă în lumea junglei, pe 3 noiembrie la Cinema Patria. Pe scenă vor ajunge elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, struţul pe nume Camilla şi de multe alte personaje care fac pozne în junglă, animate de Jimmy.

Jungla lui Jimmy este un eveniment, comic, alert şi deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea showul este potrivit pentru orice vârstă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY oferă un sectacol captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de spectatori: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.

Tranziţia muzicală către lumea junglei va fi realizată de Daniel Iordăchioaie, îndrăgit solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi. Iar rolul de gazdă a evenimentului îi va reveni actriţei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii “Salveaz-o pe Albă ca Zapada” de la Itsy Bitsy FM

Pentru că Jungla lui Jimmy este foarte iubită de copii, pe 3 noiembrie la Cinema Patria vor avea loc două reprezentaţii: prima la ora 11, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele două showuri se pun în vânzare următoarele categorii de bilete:

Regele junglei – 100 lei (întâlnire şi poza cu artistul şi marionetele, plus cadou surpriză)
Safari – 60 lei
Explorator – 40 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria (din 15 septembrie). Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.

Despre Jimmy Tamley
Cu o experienţă de peste 30 de ani în luminile rampei, JIMMY TAMLEY se încadrează în categoria enterteinarilor rari şi deosebiţi ce au darul să îmbine mai multe forme de exprimare artistică: într-un singur show, JIMMY pune în slujba divertismentului de top faptul că este ventriloc, element pus în evidenţă de o tehnică ireproşabilă, calitatea de păpuşar – maestru în mânuirea marionetelor ce îi animă reprezentaţiile – şi, nu în ultimul rând, talentul nativ de pentru showurile de comedie şi înclinaţia către poantele ticluite cu pricepere şi umor.

Reprezentaţiile ce îl au ca protagonist sunt îmbinarea perfectă între o tehnică uluitoare, expresivitate şi talentul pentru showurile de comedie.

The Stage (Marea Britanie): JIMMY TAMLEY îşi exploatează capacitatea de ventriloc într-un mod unic, ce duce neobişnuita însuşire umană într-un punct în care devine de-a dreptul fascinantă.

Despre Nouria Nouri:
Nouria Nouri a absolvit Facultatea de Teatru – UNATC Bucureşti în anul 2001. Cariera ei artistică a însemnat colaborări cu numeroase teatre din Bucureşti şi din ţară, dar şi implicarea în nenumărate evenimente pentru copii, festivaluri de gen, precum şi realizarea de emisiuni de televiziune şi radio pentru copii ori dublaje pentru desene animate. De şapte ani este realizator al emisiunii “Salveaz-o pe Alba ca Zăpada!” la ITSY BITSY FM, primul post de radio pentru copii din Europa. La începutul acestui an actriţei i-a revenit şi postura de local host pentru spectacolul “DisneyLive! Mickey’s Magic Show.”

Despre Daniel Iordăchioaie
Daniel Iordachioaie – solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi la Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie. Cunoscut mai ales ca interpret, după lansarea de la Festivalul Mamaia 1987, de-a lungul carierei sale s-a dedicat şi lucrului cu cei mici, fiind prezentatorul emisiunilor de mare succes “Ba da, ba nu”, Tip Top Minitop”, “Prietenii lui Piticot” la TVR, realizatorul emisiunii “Cu spatele în faţă” la Itsy Bitsy FM, dar şi coordonatorul workshop-ului “Romeo si Julieta Junior” la Teatrul Naţional de Opereta Ion Dacian. Interpret şi compozitor a numeroase cântece pentru copii şi cu o experienţă de scena de peste 25 de ani, Daniel Iordachioaie a decis sa-i invete pe cei mici cum pot atinge performanta in muzica, deschizand, in 2013, portile “Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie”.

Leave a Reply