Lemonade Mouth

Disney Channel lanseaza un nou film original plin de muzica sambata, 14 mai 2011, de la ora 9:25.

Acest film fascinant, plin de muzica, spune povestea înfiinţarii trupei “Lemonade Mouth”: dupa ce cinci elevi anonimi pasionaţi de muzica se întalnesc, formeaza o trupa si devin în cele din urma vocea generaţiei lor. Pe parcurs, acest grup diferit îsi motiveaza colegii sa faca ceva atunci cand nu le place ce se întampla în jurul lor (inclusiv atunci cand limonada organica este scoasa de la cantina scolii). Pe masura ce învaţa despre muzica si viaţa, grupul trebuie sa depaseasca anumite obstacole, precum propria lor lipsa de încredere, rivalitatea cu o trupa populara, Mudslide Crush, si o conducere a scolii care pur si simplu nu îi înţelege.

“Lemonade Mouth” le spune copiilor si adolescentilor ca increderea in sine este importanta si gasirea destinului propriu esentiala.

Nu pierdeţi premiera filmului “Lemonade Mouth” sambata, 14 mai la 9.25 dupa un nou episod dublu din “Bafta, Charlie!” la ora 8.35. Filmul va fi transmis în reluare la ora 18:00 sambata, 14 mai si duminica, 15 mai, la pranz.

Pentru mai multe informatii, puteti contacta: Gabriela Preda, gabriela.preda@porternovelli.ro, 0751 426.235

Leave a Reply