Cel mai mare brad de ciocolată din România, creat la Heidi ChocoWorld

Heidi.6

Ciocolata nu este niciodată prea multă, mai ales când ia forma unui brad uriaş. Mai precis, cel mai mare brad de ciocolată din România tocmai a fost instalat în magazinul-concept Heidi ChocoWorld, unde poate fi admirat, alături de o mulţime de delicatese din ciocolată cu aromă de sărbătoare. Impresionanta construcţie dulce măsoară 1,90 m înălţime, având o lăţime de 1,20 m şi, în vârf, o stea de 35 cm, din ciocolată albă. Bradul Heidi cântăreşte 300 kg, echivalentul a 3000 tablete de ciocolată cu lapte sau, aproximativ, cât doi reni puternici de la sania lui Moş Crăciun.
Bradul, realizat din cea mai fină ciocolată cu lapte, a beneficiat de toată măiestria şi imaginaţia ciocolatierilor Heidi. Zece oameni pricepuţi au lucrat la proiectarea şi turnarea acestuia, timp de 8 zile. Cel mai dificil de produs a fost structura tridimensională a bradului, astfel încât ciocolata să îşi păstreze forma, fără să curgă. Ingredientele folosite, atât la preparare, cât şi la décor, sunt în întregime naturale, inclusiv colorarea ornamentelor fiind realizată din pudră de căpşuni.

“Acest brad este cadoul pe care Heidi l-a creat pentru a mulţumi clienţilor săi. Heidi este pe primul loc în topul celor mai de încredere branduri din România, conform ultimului studiu realizat de GfK National Brands & Private Labels Drivers şi publicat în luna octombrie. Consumatorii au încredere deplină în calitatea mărcii noastre şi consideră că reuşim să satisfacem aşteptări foarte înalte. Această apreciere vine ca o rasplată a efortului nostru, dar şi ca o mare responsabilitate în a menţine cele mai ridicate sandarde.“ a declarat Radu Moldovan-Petruţ, Marketing Director Heidi.

Heidi doreşte să aducă publicului larg produse de calitatea celor din confiseurii. De la pictarea manuală a figurinelor, caramelizarea nucilor şi a alunelor, prepararea propriu-zisă a ciocolatei şi a glazurilor pentru decor, până la ambalarea bunătăţilor finale.

În perioada sărbătorilor, locurile de onoare din rafturile cu noutăţi Heidi sunt ocupate de produse special pregătite cu multă migală: Pralinele Signature şi brăduţii sau steluţele din ciocolată, decorate cu nuci caramelizate şi bănuţi Florentine, preparaţi după o minuţioasă reţetă care presupune coacerea la cuptor a unui blat din migdale mărunţite, amestecate cu caramel. Pralinele Signature, disponibile în cele două variante, Dessert şi Fruits & Nuts, se întrec pentru titlul de cel mai dulce cadou al anului.

Cupele de ciocolată ale Pralinelor Signature sunt umplute cu delicatese pentru gusturi variate: cappuccino, tiramisu, crème brule şi caramel (în cutia Dessert) sau alune, cireşe, fistic şi cranberry (în varianta Fruits & Nuts).
Inaugurat pe 16 decembrie, cel mai mare brad din ciocolată din România va încânta privirile tuturor pasionaţilor de ciocolată care se grăbesc să viziteze Heidi ChocoWorld până la finalul anului 2013. Curioşii vor fi întâmpinaţi cu surprize delicioase şi vor descoperi că bucuriile au gust de ciocolată.

Heidi ChocoWorld este locul unde dorinţele pot fi transformate pe loc în ciocolată. Magazinul-concept din apropierea Bucureştiului îi aşteaptă pe iubitorii de specialităţi din ciocolată să descopere cum se prepară cea mai fină ciocolată şi le oferă posibilitatea de a şi-o pregăti singuri, folosind ingredientele favorite. Aici, vizitatorii fac cunoştinţă cu bogăţia şi varietatea sortimentelor din catalogul Heidi ChocoWorld, cu reţetele originale şi produsele speciale, oferite în ediţii limitate, exclusiv la ChocoWorld.

Leave a Reply