DE MARTISOR, CONIL VA INVITA LA TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, EDITIA A IV-A

cVine, vine primavara si, odata cu ea, evenimentul deja traditional de Martisor, organizat de Asociatia CONIL: TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, ajuns anul acesta la cea de a IV-a editie.

CE, UNDE, CAND?

Sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00-14.00, la etajul III al magazinului COCOR Store din centrul Capitalei.

CINE?

Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor bucurestene, precum si cluburilor de activitati educationale pentru copii, care doresc sa promoveze si sa comercializeze lucrarile celor mici intr-un cadru inedit si atractiv.
Acestia se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei la orele de activitati din gradinita: felicitari, martisoare, tablouri 3D, decoratiuni hand-made s.a.

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI – editia a IV-a inseamna pentru copii: distractie, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru gradinita cu cele mai multe vanzari, incurajarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, stabilirea de relatii de prietenie.
Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii, parintilor si publicului larg, iar incasarile vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni institutiei participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociatiei CONIL.
Astfel, copiii nu numai ca se vor distra, dar vor avea ocazia sa-si arate generozitatea: donatia catre Asociatia CONIL va sustine o parte din activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.

Inscrierile se pot face pana la data de 18 februarie, persoana de contact:
Iuliana Berca – Coordonator proiecte Asociatia CONIL
Tel: 0766.08.55.44
Email: office@asociatiaconil.ro

Va multumim si va asteptam, echipa CONIL

Imagini sugestive de arhiva cu editia 2012 a Targului, desfasurat de asemenea la COCOR Store Bucuresti:

youtube.com/watch?v=qmdcImXkNY0&list=HL1359973931&feature=mh_lolz

Leave a Reply