Nava spatiala eco Green Bee se pregateste din nou de decolare!

green beeDorna, Mega Image si Green Revolution lanseaza astazi al doilea sezon al celui mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania – Green Bee.

Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei. Proiectul Green Bee se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc si le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unei calatorii imaginare in spatiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

Anul acesta proiectul Green Bee se va desfasura in perioada martie – august si aduce o serie de surprize, provocari si competitii, atat pentru copii cat si pentru institutiile scolare din zona Bucuresti – Ilfov.

„Proiectul Green Bee este extrem de atractiv si ofertant pentru brandul Dorna, a carui strategie are ca element important protejarea mediului inconjurator. Decizia de a ne implica in acest proiect inca de anul trecut a fost de bun augur, proiectul generand rezultate spectaculoase in doar cateva luni de activitate (11,000 de copii din Bucuresti s-au implicat in programele noastre interactive de educatie ecologica). Ne propunem in continuare, ca prin acest proiect, impreuna cu partenerii nostri de la Mega Image si Asociatia Green Revolution, sa ajutam vizibil la schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator, incurajandu-i pe copii sa se comporte responsabil inca din primii ani de viata.” a declarat Andreea Dragan, Marketing Activation Manager Dorna & Poiana Negri, Coca-Cola Romania.

,,Suntem incantati sa fim parteneri ai proiectului Green Bee si in 2013, protectia mediului inconjurator si programele educationale pe aceasta tema sunt o parte importanta din strategia de sustenabilitate adoptata de compania Mega Image. Proiectul Green Bee ne aduce mai aproape de clientii nostri si copiii acestora si speram sa primim cati mai multi cadeti in nava si in acest an.” a declarat, Raluca Alexandrescu – Marketing Manager Mega Image.

,,Educatia copiilor intr-un spirit responsabil fata de mediu este o componenta importanta a dezvoltarii sustenabile. Anul trecut peste 11.000 de copii au participat la proiectul Green Bee si au invatat cat de important este sa protejam mediul in care traim. Acest rezultat ne incurajeaza sa continuam si sa dezvoltam calatoria inceputa anul trecut, prin implicarea unui numar cat mai mare de profesori si institutii de invatamant din Bucuresti si imprejurimi.” a declarat Raluca Fiser – Presedintele Asociatiei Green Revolution

Leave a Reply