Parteneriat Big Milk si “I Love Velo” pentru un stil de viata mai vesel si mai sanatos

Big Milk si “I Love Velo” dau startul pentru un stil de viata mai sanatos si mai vesel. Algida, divizia companiei Unilever in portofoliul careia se numara si indragita inghetata Big Milk, a initiat anul acesta un parteneriat cu “I Love Velo” – cel mai mare proiect de bike sharing din Romania, organizat de Asociatia Green Revolution. La cele trei centre de bike sharing din Bucuresti (in parcurile Herastrau, Izvor si Tineretului) si din alte orase din tara vor exista pe toata durata verii si puncte de vanzare pentru inghetata Algida. In plus, pana la sfarsitul lunii august, iubitorii de miscare in aer liber vor avea parte de multe surprize si inghetata pe placul tuturor.

Vedetele au pedalat alaturi de Big Milk si “I Love Velo”

Campania a fost lansata oficial pe 31 mai, printr-un eveniment organizat cu sprijinul A.L.P.A.B, in cadrul caruia vedete ca Amalia Enache, Mircea Solcanu, Razvan Simion si Dani Otil, Dana Savuica, Ela Voineag si Sophia au pedalat si au adunat puncte pe care organizatorii le-au transformat in inghetate Big Milk ce urmeaza sa fie impartite copiilor si cauzelor sociale alese de fiecare vedeta.

“Am ales sa ne implicam in acest proiect pentru ca noi, cei de la Unilever, iubim miscarea si aerul curat. Sprijinim I Love Velo din dorinta de a vedea cat mai multi oameni bucurandu-se de miscarea in aer liber. Mersul cu bicicleta nu se uita niciodata, la fel cum nu se uita placerea cu care savuram in copilarie o inghetata pe bat. Cu continutul sau de peste 60% lapte si un strop de smantana, inghetata Big Milk e un desert delicios si racoritor, care vine sa completeze placerea de a pedala in parc”– declara Daniel Barbulescu, Category Manager Unilever.

I Love Velo” este cel mai mare proiect de bike sharing din Romania si se afla in al doilea an de existenta. In 2010 a avut 200.000 de utilizatori, 400.000 de ore de pedalat si opt centre, in cinci orase. “Anul acesta ne dorim 400.000 de utilizatori” spune Raluca Fiser, Director Executiv al Asociatiei Green Revolution, initiatoarea proiectului. “Vrem sa dublam numarul de utilizatori de biciclete comparativ cu anul trecut si speram sa depasim 1.000.000 de ore de pedalat, incurajand astfel cat mai multi oraseni sa duca o viata mai sanatoasa, intr-un mediu mai curat”.

Algida iubeste inghetata!

Incepand cu anul 2009, Algida comercializeaza pe piata din Romania inghetata Big Milk, Napoca, Magnum si Carte D’Or care se bucura de un mare succes in preferintele consumatorilor. Marca Algida apartine Unilever, cel mai mare producator de inghetata la nivel mondial.

Povestea Algida a inceput in 1950 in Italia si de atunci activeaza in peste 40 de tari ca “Brandul Inima”, devenind cea mai iubita inghetata din lume, lucru usor de explicat atata timp cat filosofia din spatele sau este aceea de a aduce o mica placere in viata tuturor, de a face oamenii fericiti.

Marca Algida este prezenta sub diferite nume, in piete diferite: Algida in Italia, Wall’s in Marea Britanie si Asia, Kibon in Brazilia, Langnese in Germania sau Ola in Olanda.
Traind intr-o lume foarte grabita, in care totul se petrece in ritm alert, secretul unei vieti armonioase este sa stii sa iti faci timp pentru mici bucurii, mici placeri delicioase. Algida crede ca orice zi fara placere este o zi pierduta.

Algida iubeste inghetata! Iubeste-o si tu! Pentru a afla mai multe despre placerile inghetatei, viziteaza www.iubesteinghetata.ro

“I Love Velo”, primul proiect national de bike-sharing

“I Love Velo” este primul si cel mai mare proiect national de bike-sharing gratuit, fiind lansat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank pe 9 mai 2010.

Cele patru centre “I Love Velo” din Bucuresti sunt localizate astfel: doua in Parcul Herastrau (un centru in zona Expo Flora, cunoscuta si ca Pescarus, iar celalalt in zona terasei Baraka), unul in Parcul Tineretului (la intrarea dinspre liceul Sincai) si cel de-al patrulea in Parcul Izvor (la intrarea dinspre metrou).

Anul trecut, prin intermediul “I Love Velo”, bucurestenii au avut la dispozitie 475 de biciclete cu care s-au putut plimba gratuit. Romanii din restul tarii au avut la dispozitie 550 de biciclete (in orasele Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Targu Mures). In 2010, bicicletele au fost inchiriate de peste 200.000 de ori, timp de peste 400.000 de ore. Odata cu deschiderea centrelor “I Love Velo” au fost create peste 70 de noi locuri de munca.

One thought on “Parteneriat Big Milk si “I Love Velo” pentru un stil de viata mai vesel si mai sanatos

Leave a Reply