POVESTEA GHIOCELULUI LA TEATRUL ZURL

SÂMBĂTĂ 1 MARTIE ȘI DUMINICĂ 2 MARTIE 2014, ora 10.30 și 12.00 la PUZZLE CAFÉ ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )

Fetița Zurli așteaptă toți copiii și părinții la spectacolul original Zurli, Povestea Ghiocelului. Teo și Maria sunt două surori care vor să pregătească o masă surpriză pentru părinții lor și pleacă să adune cele necesare. În pădure, ele întâlnesc GHIOCELUL care a fost adormit de Muma Pădurii, în speranța că va putea ține iarna cât mai mult pe pământ. Fetițele salvează GHIOCELUL și toți trei, cu ajutorul copiilor din sală, salvează primăvara.

Muma Pădurii nu mai are altceva de făcut decât să se recunoască învinsă și să plece.

Victoria este a copiilor, care devin personaje active și se implică din suflet în spectacol.
Distracţia va fi susţinută de cântece iubite de copii, care cheamă prin versuri primăvara – “Azi am să-ncrestez în grindă”, “Albinuţa”, “Vine vine primăvara” .

La plecare toți copiii primesc mărțișoare și bomboane de la Fetița Zurli!

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc bilet! Detalii şi rezervări la numarul de telefon sau 0752.251.180/ 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

One thought on “POVESTEA GHIOCELULUI LA TEATRUL ZURL

Leave a Reply