Povestea Martisorului pictata pe ceramica

ceramica pictata de copiiSCOALA DE JOACA SI CH’ARTIST TE INVITA LA JOACA DE-A MARTISORUL!

Pana pe data de 8 martie, Scoala de joaca impreuna cu atelierul Ch’artist ofera posibilitatea tuturor copiilor sa se joace de-a Povestea Martisorului pe care mai apoi sa o transpuna intr-un mod propriu si personal pe obiecte de ceramica si in modelaje din lut.

Programul se desfasoara in 2 etape

  1. Joaca de-a povestea – unde copiii vor afla povestea martisorului, apoi se vor juca , interpretand personajele din poveste dupa propria lor imaginatie (teatru interactiv)
  2. Joaca se va muta in atelierul de pictura si in atelierul de modelaj unde povestea va fi transpusa pe vase de ceramica si modelata in lut.

Obiecte puse la dispozitie : pentru martisor cate un medalion de ceramica care va fi pictat iar pentru 8 martie un set de ceai (ceasca + farfuriuta care vor fi personalizate) + lut.

Atelierul include: obiectul de ceramica care ramane in proprietatea
micului artist, tehnici & practica de pictura pe ceramica, inclusiv toate materialele de lucru: lutul natural pentru modelaj, obiectul de ceramica, culorile, ustensilele,glazurarea si arderea(1200 grade).

Dupa ardere, obiectele pictate devin food-container.

Copiii se vor bucura, nu doar de un obiect de vesela manufacturat de ei, ci ori de cate ori il vor folosi, isi vor aminti cu drag de aceasta aventura in lumea artelor si povestilor nemuritoare.

Durata totala a programului este de aproximativ 3 ore.

Pret pachet: 100 lei /copil.

Obiectele de ceramica vor fi recuperate in 3 zile (dupa ardere)

Contact si rezervari:
Tel. Ch’artist: 0744376658/ 021 210 9768
Tel. Scoala de Joaca: 0734547551 E-mail: atelier@chartist.ro

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/ChartistStudioStore

Leave a Reply