Prințesele Disney sosesc în România

Poster_Princess_Print_Press_-_FinalÎndrăgitele prințese Disney Albă ca Zăpada, Ariel și Aurora vor putea fi urmărite în animațiile Albă ca Zăpada, Mica Sirenă și Frumoasa din Pădurea Adormită ce se vor difuza în curând la Antena 1. Astfel, pentru a sărbători Luna Prințeselor Disney, cele trei prințese vor veni direct de la Disneyland Resort Paris și își vor da întâlnire cu copiii din România pe 7 decembrie la mall Promenada din Calea Floreasca 246B, București.

Începând cu ora 14:00, copiii sunt așteptați în spațiul special amenajat, la etajul 1, să își demonstreze talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene cu Prințesele Disney vor fi răsplătite cu premii. De asemenea, micuții au la dispozitie și o zona de jocuri și activități unde se vor putea bucura de un plus de acțiune și multe premii!

Toți participanții vor putea câștiga cărți, reviste, jocuri și jucării oferite de Egmont, Zooperkids, Litera, Mattel, Perfect Tour, Litera și Lego. Intrarea în spațiul de distracție din mall-ul Promenada este liberă.

Prima întâlnire a celor 3 prințese Disney cu publicul va avea loc în cadrul emisiunii „Neatza cu Razvan și Dani” în data de 6 decembrie și la conferința de presă din aceeași zi, la orele 13:00 la Hotel Caro, sala Mihai Eminescu.

Știați că:

  • Albă ca Zăpada și cei șapte pitici este primul film animat de durată din istoria televiziunii ?
  • Realizarea lui a durat 3 ani de zile și a fost lansat în 1934. Pelicula a primit un Oscar la ce-a de-a 11-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film și se află pe lista celor mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei americane.
  • Frumoasa din Pădurea Adormită a avut premiera in cinematografe în 1959. De atunci, frumoasa Aurora a încantat generații de copii cu povestea ei în care binele învinge răul.
  • Mica sirenă aduce publicului din 1989 o noua Prințesă Disney – pe frumoasa Aurora și lumea ei plină de prieteni marini într-o animație muzicală.

Leave a Reply