Priveşte, descoperă şi joacă-te împreună cu Minnie Mouse!

Afis_Priveste_si_descopera_Gradinita_Miruna

În data de 29 iunie a.c., începând cu ora 11.00, Grădiniţa Miruna organizează, împreună cu MiniArtShow, un eveniment inedit, de aproximativ o oră, dedicat tuturor copiilor cu vârsta de la 10 luni la 4 ani (preşcolari sau nu la grupele existente ale grădiniţei).

Gazda acestei petreceri ce anunţă vacanţa este chiar Minnie Mouse, care abia aşteaptă să-i cunoască pe copii! Împreună cu mult iubitul personaj de desene animate, cei mari şi cei mici vor lua parte la spectacolul “Priveşte şi descoperă”, susţinut de actriţa Ioana Ginghină. Reprezentaţia este interactivă, cu jocuri şi situaţii simple prin care copiii îşi vor conştientiza şi învăţa fiecare parte a feţei, gesturile şi mimica. Este un spectacol-atelier, în care cei mici nu vor fi obligaţi să stea pe scaune ci, impreună cu adulţii, îşi vor exersa capacitatea de a asculta şi îşi vor dezvolta aptitudinile vizuale şi auditive.

Cine nu s-a jucat, în copilărie, jocuri precum: “Cucu Bau”,” Baba oarba” sau “Podul de piatră”? Sunt jocurile care nu vor lipsi de la acest eveniment, împreună cu veselia, divertismentul, dansul, autocunoaşterea, modelajul din baloane şi micile cadouri cu care copiii vor pleca voioşi spre casă, cu gândul la vacanţă cea mare.

Veniţi la Grădiniţa Miruna, în data de 29 iunie, pentru o a petrece o zi de sâmbătă distractivă şi educativă!

Taxa de participare se va plăti la începutul evenimentului şi este de 50 de lei/copil+părinte, iar înscrierea se face pe bază de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie să conţină: numele, prenumele şi datele de contact ale părintelui, numele şi vârsta copilului. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor, în limita a 30 de copii, iar confirmarea participării va veni din partea organizatorilor, în data de 28 iunie a.c., până la ora 20.00. Grădiniţa Miruna se află localizată în apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piaţa Universităţii, în sectorul 2, str. Traian nr. 160, în incinta şcolii nr. 85. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Leave a Reply