spectacol teatru zurli

Programele pregatite de Teatrul Zurli in luna decembrie

spectacol teatru zurliIn luna decembrie, TEATRUL ZURLI, Teatru pentru copii, a pregatit surprize pentru copii si parinti. Va astepta cu cele mai frumoase spectacole de iarna, din care nu lipsesc cantece vesele, personaje indragite, cadouri si binenteles, Mos Craciun!

Pe 7 si 8 decembrie jucăm spectacolul original Crăiasa Răcelii.

Sâmbătă, 7 decembrie, ora 10.30 şi 12.00 la PUZZLE CAFÉ ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )

Duminică, 8 decembrie, ora 10.30 şi 12.00 la Clubul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român ( (Intrarea Monetăriei, Şos. Kiseleff, nr. 3)

Moș Crăciun știe că este iubit de cei mici, pentru că ei îi trimit în fiecare an scrisori în care îi spun ce simt pentru cel mai iubit moș din lume.

Crăiasa Răcelii nu suportă Crăciunul, sărbătorile, luminile din case, brazii împodobiți, copiii fericiți. Apoi – împrăștie peste tot microbi – tușește și strănută fără să pună mână la gură, nu folosește șervețele ca să-și șteargă nasul. O pacoste de exemplu negativ această Crăiasa Răcelii.

Unde mai pui că fură scrisorile pe care Braduțul le-a cules de pe balcoane și ferestre și i le-a dat spiridușului Grumi să le ducă Moșului.

Ce nu știe ea însă este că se va confrunta cu copiii. Cei mici sunt întotdeauna mai deștepți și mai curajoși decât toate personajele negative la un loc.

Spiridușul Grumi și Brăduțul recuperează scrisorile, acestea ajung la Moș, Crăiasa Răcelii răcește și mai rău de furie iar Moșul ajunge în toate casele, inclusiv în povestea nostră.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi- Copiii sub doi ani nu plătesc intrare!

Rezervările se fac din timp la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Avem scaune, băncuţe pentru adulti, pernuţe pentru cei mici si multă voie bună!

Pe 14 si 15 decembrie si pe 21 si 22 decembrie, TEATRUL ZURLI, Teatru pentru copii, îi aşteaptă pe cei mici la o petrecere de Crăciun, într-o atmosferă de basm. Moş Crăciun vine în mijlocul copiilor, încărcat de cadouri pentru fiecare. Pentru petrecerea de Crăciun, preţul biletului va fi de 10 lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii, în acest preţ fiind inclus şi cadoul pregătit de Moş pentru fiecare copil. Rezervările trebuie făcute din timp la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro. Se va specifica numele copilului/copiilor.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

 

Leave a Reply