S-a lansat bodybebe, brandul românesc de haine cu personalitate pentru copilași cu imaginație

www.bodybebe.ro este magazinul on-line care vă propune o serie de cinci colecii made in Romania pentru bebeluși până în trei ani, imaginate și create de doi prieteni și părini ce și-au dorit mai mult pentru copiii lor. Să devii părinte este o experienă extraordinară, care îi schimbă viaa. Odată părinte, îi dorești tot ce e mai bun pentru copilul tău și faci tot ce-i stă în putină ca să-i pui la dispoziie ceea ce are nevoie pentru a crește armonios și pentru a-și dezvolta atuurile care îi conturează personalitatea și îl vor face un învingător când va fi mare.

Dar ce te faci, însă, când nu gasești ceea ce caui? Mara și Avi sunt prieteni și au copii. Ei au descoperit un numitor comun în discuiile pe care le purtau: hainele cu care erau nevoii să-și îmbrace bebelușii. Și cum “roz pentru fetie și albastru pentru băieei” este o constrângere pe care cei doi părini cool nu au fost dispuși s-o accepte, au creat bodybebe.ro, magazinul on-line ce propune pentru început cinci colecii de hăinue la preuri “părintești”, așa cum nu vei găsi în altă parte: Rebel Tatoo, His & Hers, Pop Heart, Lullaby și Color Splash.

Create pentru copilași între 0 și 36 de luni, hainele bodybebe sunt vesele, colorate și croite pentru a contura personalităi și a stimula imaginaia: diverse modele de body-uri (maieu, cu mânecă scurtă, cu mânecă lungă), costumașe, pantaloni (cu și fără laba piciorului), căciulie și tricouri (cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă). Cei doi prieteni care stau în spatele brandului bodybebe au copii, astfel încât experiena lor a fost esenială când s-au stabilit detaliile, care pot părea insignifiante la prima vedere, însă nu pentru un părinte:

• s-a folosit numai bumbac 100%, de cea mai bună calitate, foarte moale și plăcut la atingere, dar totodata dens și plin. Materialul e comod pentru copil, nici prea gros, nici prea subire și nu are nevoie neapărat de călcare după spălare

• imprimeurile sunt executate exclusiv cu vopsea textilă certificată UE, importată din Italia

• hainele bodybebe rezistă la un număr foarte mare de spălari (cu condiția să se respecte restricia de maximum 40 de grade Celsius)

• cusăturile sunt moi, nu zgârie și nu creează niciun fel de disconfort bebelușului

• etichetele nu sunt cusute, ci sunt printate direct pe țesătura articolului ca să nu incomodeze deloc

• pentru ca materialul să nu cedeze, s-au folosit numai capse mari și solide, care rezistă la șocuri repetate, iar elasticul folosit este rezistent și confortabil

Leave a Reply