Scoala de vara de Arta Actorului pentru copii de 7-12 ani

thumb2-361x250Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 19 – 23 august, de la ora 18:30, la Scoala de Vara de Arta Actorului pentru copii, sustinuta de Smaranda Caragea, carismatica actrita care interpreteaza vocea personajului Hanna Montana, din indragitul serial cu acelasi nume.

Pe parcursul celor cinci sedinte de curs, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti,vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii si vor descoperi cum anume isi pot folosi mai bine calitatile personale.

Integrarea sociala este un factor determinant in educatia copilului, iar acesta trebuie sa aiba curaj sa se exprime firesc si in conformitate cu fiecare situatie in care este pus. Pentru aceasta, copiii au nevoie sa cunoasca si sa faca diferenta intre mama si profesor, intre adult si copil, intre autoritate si liberatate si, treptat, sa invete cum sa se adapteze in mod firesc la medii si situatii diferite.

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa se descopere si sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI.

Invatam prin intermediul exercitiilor in grup si de improvizatie, prin joc, dar si prin observare atenta si actiune inspirata.

La finalul cursului vom prezenta un scurt “spectacol” care va contine jocurile si exercitiile studiate in timpul de lucru efectiv.

Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 19 august 2013

Nr. de ateliere: 5

Frecventa: zilnic: luni-vineri (19-23 august)

Ora curs: 18:30

Varsta minima: 7; Varsta maxima: 13

Cost: 250 ron, Cost redus (card fidelitate): 225 ron

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Nr. maxim de persoane: 12
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Leave a Reply