Se lansează ediţia de toamnă a Baby Boom Show 2013!

babyboom bucuresti

7-10 noiembrie 2013, Romaero Băneasa, Pav. H 7

Părinții, copiii și bunicii sunt invitați între 7 și 10 noiembrie, la Romaero Băneasa, la ediția de toamna a celui mai simpatic târg dedicat lor, Baby Boom Show! Expozanții au pregătit deja produse și colecții noi, servicii profesioniste și soluții de ultima generație.

Baby Boom Show este organizat de EUROEXPO, companie cu 11 ani de experienta in organizarea de targuri si expozitii. .

”Vizitatorii vor descoperi la Baby BoomShow multe produse adecvate sezonului, dar și o ofertă largă de lucruri care nu trebuie să lipseasca unui (viitor) părinte: colecții diverse de cărucioare și scaune de mașină, leagane și pătuțuri, jocuri, jucării, biberoane și recipiente speciale, hăinuțe de tot felul și încălțăminte, paturi și așternuturi din materiale de calitate, o gamă diversă de creme și cosmetice, hrană pentru bebeluși si multe altele”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct Euroexpo.

În același timp, târgul oferă părinților oportunitatea de a participa la seminarii susținute de specialiști și prezentări utile în viața de familie.

Baby Boom Show va avea programe artistice speciale pentru toți uniorii! Cei mici au ocazia să interacționeze cu alți copii de vârstă apropiată, într-un mediu de poveste: construcții gonflabile, căsuțe, tobogane, personaje de poveste, muzică și multă voie bună.

Sarea și piperul târgului vor fi concursurile haioase și premiile importante care vor fi oferite vizitatorilor norocoși la Tombola Gravidei și Tombola Bebelușului.

Pentru mai multe informații, te rugăm să accesezi www.babyboomshow.ro

Leave a Reply