Un spectacol de excepţie: Gunoiul şi Ghiocelul – Joi 25 aprilie 2013 ora 19.00

spectacolLa Teatrul de pe Lipscani, strada Lipscani nr.53, București

Culoare, muzică, dans şi gesturi nasc istorioare cu tâlc – arme subtile cu care actorii ne cuceresc şi ne sensibilizează pentru o cauză esenţială: noi înşine şi natura, propria supravieţuire!

Teatrul pantomimă propune o succesiune de momente care, pe nesimţite, întregesc o parabolă despre consecinţele indiferenţei faţă de miracolul lumii în care trăim şi, implicit, o pledoarie tandră şi exuberantă, îngrijorată şi amuzantă pentru responsabilitate.

Spectacolul face parte dintr-un proiect promovat de CEDD – Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă şi este cofinanţat de AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu), sub înaltul patronaj al Ministerului Mediului şi al Schimmbărilor Climatice.

Un grup de sponsori marcanţi a permis implementarea proiectului:
Hellenic Coca Cola, ECOTIC, CIROM, ENVIRON, ECO-ROMÂNIA.
Sprijinul logistic este asigurat de către rrAPL (Revista Română de Administraţie Publică Locală), ARCSR (Asociaţia Română pentru Colectare Selectivă şi Reciclare) și ESN-RO (International Exchange Erasmus Student Network), INDACO LEGE, la care se adugă partenerii de comunicare: Radio România Bucureşti, Metropotam, Acer-Consult, Webram, Internet-Objects.

intrarea liberă

Leave a Reply