Spectacol de teatru pentru toţi copiii de 0-5 ani, la Grădiniţa Miruna “Poveşti cu umbrele şi umbre” –

Afis_Povesti cu umbrele si umbre

Grădiniţa Miruna găzduieşte, în data de 15 iunie a.c., cu începere de la ora 11.00, spectacolul de teatru “Poveşti cu umbrele şi umbre”, dedicat tuturor copiilor de 0-5 ani preşcolari sau nu la grupele existente ale grădiniţei.

Spectacolul este organizat de compania de teatru “Tăpuşele” şi este susţinut de către Nicoleta Rusu şi Voicu Hetel, 2 dintre cei mai apreciaţi actori ai Teatrului Ion Creangă împlicaţi în programul Educaţia Timpurie. Teatru pentru 0-3 ani. Reprezentaţia este plină de imaginaţie, culoare şi mister pentru cei mici şi mari, iar poveştile minunate sunt spuse prin gesturi, umbre şi vorbe bine alese. Deşi durata acesteia este de 30 minute, ea se va transforma, într-un final, într-o sesiune foto plină de zâmbetele celor mici.

Taxa de participare se va plăti la începutul atelierului şi este de 30 de lei/copil+părinte, iar înscrierea se face pe bază de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie să conţină: numele, prenumele şi datele de contact ale părintelui, numele şi vârsta copilului. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor, în limita a 25 de copii, iar confirmarea participării va veni din partea organizatorilor, în data de 14 iunie a.c., până la ora 20.00. Fotografiile realizate la finalul atelierelor vor fi trimise părinţilor, prin e-mail, în termen de 3 zile.

Grădiniţa Miruna se află localizată în apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piaţa Universităţii, în sectorul 2, str. Traian nr. 160, în incinta şcolii nr. 85. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Cu ajutorul umbrelelor şi nu numai, vom crea poveşti din imagini. Vino, la Grădiniţa Miruna, să vezi în ce se poate transforma o umbrelă !

Leave a Reply