HANSEL ȘI GRETEL

Sâmbătă 5 aprilie și Duminică 6 aprilie, de la ora 11.00

la PUZZLE CAFE

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter 

            Este povestea celor 2 frați care trebuie să se bazeze doar pe mintea lor, într-un moment dificil pentru ei.

Adaptarea pusă în scenă de actorii Teatrului ZURLI și jucată cu multă veselie, pune în evidență reacția unor copii aflați în situații extreme. Hansel și Gretel sunt doi copii năzdrăvani și puși pe joacă dar sensibili și deștepți, așa cum sunt copiii zilelor noastre Solidaritatea, prietenia, spiritul de echipă, încrederea și curajul îi ajută să învingă vrăjitoarea și să scape dintr-o situație dificilă.

Pentru că personajele Zurli nu sunt înfricoșătoare, Vrăjitoarea  nu reușește să-i sperie pe copii. Cei mici devin complici ai celor doi frați și împreună o vor învinge pe Vrăjitoare.

Folosindu-ne de joacă, învățăm foarte multe lucruri. Actorii insistă pe relația celor 2 frați fără să scoată în evidență drama familiei. Încercăm să vedem împreună partea bună din orice situație ne amintim și cu această ocazie că o idee sclipitoare ne poate salva din orice situație.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/ 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Spectacolul se adresează copiilor între 2 şi 7 ani.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

Leave a Reply